Lördag 😳

Två dagar försvann vart tog dom vägen? 😳
Igår tills idag spenderades på jobbet de gick ju bra även denna gång med ett dygnpass även om jag sov som
en kratta, men alltid så första natten när man inte gjort de på ett tag.
 
Tyckte det skulle bli så skönt att komma hem till Zeke & Oscar efter jobbet men först ett stop i affären fler paket skulle hämtas ut.
 
Väl hemma blir Zeke jätteglad att jag är hemma vi kastade oss på sängen o busa, myste lite, men tyvärr så gick de smet så dagen har varit orolig!!
 
Zeke hoppade ner ifrån sängen villet han gjort massor gånger men han landar fel och blir så jäkla halt vi snackar inte halt några steg utan han var så halt.
Oscar & jag fick halv panik jag såg bara framför mig att benet var brutet, men kände, klämde, böjde osv ingen reaktion han skrek inte ens när han hoppade ner.
 
Han fick ligga stilla i sin bädd i vardagsrummet med back on track täcke på o vi lät han vila någon timme tyckte de blev lite bättre men nja!
Jag messa Gittan våran uppfödrare som sedan hörde av sig senare o vi snackade lite för hon bad mig ringa henne.
 
Oscar fick ringa veterinären o rådfråga, men alla sa avvakta.
 
Under kvällen nu har han blivit mer o mer sig själv busig o vil leka, hoppade upp & ner i från soffan trots att vi försökte hejda honom men han är snabb den lille o jag hann inte med!
Dock verkar han ha blivit bättre man kan se i visa rörelser att de gör lite ont men inte hela tiden så som tidigare idag.
 
Ute på asfalt reagerar också lite, men vi går så mycket på gräs som det går o bär honom upp & ner för trapporna.
 
Han har troligtvis fått en muskelbristnigng eller sträckt sig.
Jag var ju beredd o sätta mig i bilen o åka ca 1 timmmes bilresa till närmaste djursjukhus! 
 
Pengar är skitsamma när de kommer till Zeke dom finns o vi har ju avsatt pengar för honom även om vi har en kanon försäkring så tar den ju inte helger eller när de är jour.
 
Mitt hjärta blöder när det händer Zeke något ❤️
Jag kan inte föreställa mig att int ha honom vid min sida o han kan ju inte prata så det är upp till mig o bedöma hur han mår o allt.
 
Hjärtat! 
Ni skulle träffa denna underbara individ skulle ni förstå kärleken till honom.
 
Positiva var att nu ringde jag Gittan för jag vänder mig ju till henne när det är något och planera för en kommande valp är lite uppskjutna men vi går i samma tankar hon & jag om vilken av tikarna vi hoppas på. 😉
Vi vill nämligen ha en hane ifrån samma tik hon vill att denna tik ska lämna en kompis till Zeke och jag vill ha en hane ifrån just den tiken också.
 
Dock hade hon inte kommit igång o löpa som planerat ännu så vi får se blir senare i sommar än planerat, men de blir nog bra oavsett .
 
Första tiken är igång o löper så de är på gång men ja spännande som attans är det nu! 😁😍
#1 - - Marianne:

Oj, men det är nog som ni tror, en sträckning, det är ju inget ovanligt, Leo gjorde det flera gånger, hoppade ner från din säng, halkade och sen haltade han ett tag.
Åhhh så valpköpet blir uppskjutet....jag som väntar sååååå 😉

Svar: Jo nu verkar han fullt återställd faktiskt 🙈Men han får dock inte springa lös något på någon vecka ändå mest för att man inte vet hur illa de egentligen tog lätt o dra upp de igen om han springer o leker.

De blir uppskjutet dryga månaden ;)
Så runt början / mitten av augusti beräknas de blir leverans, men du får ju se den lille tidigare än så.😉
Erika Pettersson

#2 - - Marianne:

Ibland är man inte återställd fast man tror det..så det är nog klokt att han tar det lugnt ett tag...

Svar: Jo han tycker de är desto jobbigare dock men han får stå ut tyvärr 🙈
Erika Pettersson