Tv kväll!

Dagens arbetstid passa mig bra efter en otroligt dåligt nattsömn det var omöjligt o sova i natt så har varit ganska däckad hela dagen, men hade det roligt på jobbet!🙂
 
Idag är det onsdag och det innebär tv kväll för min del.
Först ut är bonde söker fru man kan bara inte missa de även om jag stör mig på en del så kan man inte missa de. 
 
Sen är det syrror en serie jag tycker är otroligt bra och som tilltalar mig otroligt bra fler såna eller fortsättning på denna tack.

Till jobbet!

Slut på ledigheten och tillbaka till verkligheten!
Men känns otroligt skönt faktiskt att efter lite långledighet kör på igen och denna vecka jobbar jag även helgen som kommer!
 
Börjar 13:30 och kör endast till 18:00! 
I helgen kör man 14:00-20:00 så då blir de lite längre pass, men jag stormtrivs så de känns bara roligt.
 
I övrigt händer inte mycket idag jag ska slappa och gå en långpromenad med Zeke nu innan lunch så får Oscar ta hand om honom till en annan kommer hem. 🙂
 
Funkar hur bra som helst mellan Oscar & Zeke och sån lättnad för mig att slippa ordna hundvakt speciellt ofta nu för tiden och hela helgen kan Zeke vara hemma i sin miljö tillsammans med Oscar och dom två trivs ju otroligt bra ihop! 
Man märker ju så otroligt mycket på Zeke hur mycket han tycker om Oscar och står tisdag-fredag morgon vid dörren o väntar på att han ska komma hem! 
 

Hollywood fruar 💃🏼

Nerbäddad i sängen och Oscar har åkt till jobbet!
Passar på att se på svenska Hollywood fruar på viafree.
Det är inget program Oscar direkt gillar så inget vi ser gemensamt haha förstår väl han till viss del, men dom sjuka programmen är dom roliga.
 
Vem vill missa Gunilla Persson liksom?💃🏼😂
 
Visa fler inlägg