Glad påsk 🐣

   Glad påsk 🐣
alla där ute 
 
Dagen började tidigt klockan 6.00 var de dags o skutta upp och de var inte kul eftersom jag gärna vill sova skapligt om man ska upp dagen efter, men efter gårdagens kväll tog de tid o somna uppe i varv.
Men får tillägga igen att kvällen har otroligt rolig. 😁
 
Jobb idag, men det var bara till 15.00 så blev hem, vila och ta det lugnt efteråt hade en kanon lugn jobb dag har gått som extra resurs utöver ordinarie på min kommande arbetsplats så glad över den. 😁
Mysig dag med kollega & brukare så vi tre åt påskmat tillsammans till lunch, mycket prat o trevligt.
 
Sen har vi firat lite påsk var bortbjudna ifrån 17.00 men jag blev så otroligt trött så vid 20.00 drog vi oss hemåt och nu ligger jag till sängs.
I morgon väntar jobb igen men så skönt för jag kör kvällspass imorgon så otroligt skönt. 
 
Nu går ögonen snart igen på mig så säger godnatt och återkommer nog framåt Mådnag med nytt inlägg för då är man ledig. 👍😊

Roligaste kvällen 🤣

Vilken dag detta blev har inte haft tid förens nu att ens fundera på att blogga, men ska snart sova så det får bli ett snabbt inlägg. 😁
 
På förmiddagen/tidig lunch så hade Oscars kompis Jens ringt och undrat om han fick komma på spontan besök idag för han hade tråkigt.
Klart de gick bra.
 
Vi hade planerat ett besök i stan men vi skulle enbart till rusta fram & tillbaka så vi satte fart och drog iväg och på hemvägen så skrev Oscar att Jens kunde åka.
 
Första gången jag träffar Oscars kompis Jens.
Trevlig prick och roligt att äntligen någon ifrån Oscars sida kommer på besök Jens har varit här innan också så här spontant frågat o kommit senare på dagen men jag jobbade dygn då så jag var inte hemma.
 
 Framåt tidig kväll messar Emelie och hade tråkigt så hon ville hitta på något så jag bjöd hit henne o sa att hon kunde komma till oss o käka med oss. 
Sagt & gjort så framåt 18.00 kom även Emelie vi fyra käkade och satt o pratade.
 
Framåt 19.00 lite efter kom även Viktoria (lillsyrran) efter att ha hjälpt brorsan hemma hos honom.
fikade lite och timmarna gick.
 
Alla drog straxt före 22.00, Zeke fick en promenad när alla åkt och jag ska sova då jag jobbar 7.00-15.00 imorgon sedan iväg på påskfirande vid 17.00 🐣
 
Roligaste kvällen på så himla länge detta måste vi göra om snart igen. 😁👍

Ledig dag.

Vaknade med sån huvudvärk i morse redan väldigt tidigt, men var dum nog o inte ta några värktabletter utan somnade om igen. 
Klockan 8.00 väckte Zeke mig då var det högtid för promenad och jag hade fortfarande spänningshuvudvärk.
Väl inne blev det muskelavslappnade & värktabletter en kopp kaffe o sängläge låg dryga timmen i sängen inann jag gick upp fixa lite och åt frukost.

Lillsyrran lånade bilen igår kväll tills idag på förmiddagen för jag orkade inte skjusta henne.
Kände att jag behövde få vara hemma idag på förmiddagen o vila upp mig har bara ledigt imorgon & imorgon.

Blev en sväng på Viberga (coop) det var tydligen påskfirande där med lite ansiktsmålning olika erbjudanden, påskkärringar massor folk!!
de har en mega parkering men vi fick leta parkeringsplats alltså händer de här liksom? 😂
 
Blev även lunch på Lindahls med latte & räkmacka för min del, var popmätt efteråt så gott.
Visa fler inlägg