Långdag!

Lång men helt underbar dag på jobbet!
Den har bjudit på många härliga skratt supergod middag som Mona lagade och ja den har varit så himla bra.
 
Denna arbetsplats släpper jag aldrig taget om det är som ens andra hem alla är så underbara och brukaren är faktiskt! 🤗
Att man kan klicka så bra med alla enda nackdelen är att den är en bit utanför och det tar lite längre tid + kräver att man måste ta bilen!
 
Nu är jag ledig i två dagar sedan ska jag rycka in hos min gamla brukare och jobba fredag till fredag vilket varit bokat sen ett bra tag tillbaka så kände inte för att avstå ifrån de eftersom jag varit där i snart 4 år så kan vara kul o gå in där ibland och nu fick jag en hel vecka där! 
 
 

10,5 timme

Idag kör vi ytligare ett delat pass men dagens är nog det värsta eftersom jag jobbar först 7:00-9:30 sedan 12:00-20:00 eftersom vi ska iväg med brukaren idag börjar jag två timmar tidigare än vanligt!
 
Sedan väntar två lediga dagar framför mig och Oscar är också ledig så de känns underbart att vi ska få tid tillsammans för sedan jobbar jag igen fredag till måndag. 
 
Dagens outfit fick bli en tunika köpte i december men inte använd den knappt men älskar den kommer ifrån Gina trico sedan leggings ifrån HM! 👌
Enkelt kanske men snyggt, bekvämt och precis min stil! 
 

Munhygien hund

Åkte förbi arken en sväng då vi i helgen glömde bort att kika i stan på detta!
Var lite stressade så fokuserade bara på att köpa hundmat och insåg försent att vi skulle köpt tandkräm till Zeke.

Zeke har alltid haft otroligt fin munhygien nu har han varit lite sådär o tugga ben ett tag och tandstenen ökade de sitter mest uppe som en pytteliten rand vid tandkötten, men de lilla fick mig o få panik då jag varit med om en hund som blivit av med många tänder p.g.a tandlossning p.g.a tandsten!
Så idag åkte jag o köpte tandkräm, även mini bitar light han kan bita på och såklart en ny leksak skulle köpt denna i julklapp, men blev inte så då han fick massor annat så idag fick den följa med hem.

Hur sköter ni era hundar munhygien? 
Min har ju så pass lite än så länge, men man vill ju förebygga så det inte blir mer än så och blev rekommenderad munskölj som man har i vattenskålen samt Plaqueoff tänkte jag ska köpa något av dessa eller båda?! Plaqueoff ska tydligen vara superbra enligt flera stycken tänkte köpa de idag, men vill göra lite koll på de först innan dessutom är det mycket billigare o beställa hem ifrån apotea så ska köpa de där ifrån om jag bestämmer mig för o köpa de tandkräm har vi nu köpt sen är det munskölj kanske blir de överdrivet med tandborstning 2 gånger i veckan, munskölj i vattnet och Plaqueoff i maten?

Hur ger ni & vad ger ni av dessa? 
Munskölj funkar de bra ? 


 
Visa fler inlägg