Lillsyrran på besök

Har haft lillsyrran på besök sen igår eftermiddag då hon kom och var hundvakt medans jag jobbade ytligare ett pass sen sov hon över hos mig i stället för o åka hem till pappa. 
 
Hon ligger halv sjuk på soffan och en annan får fixa frukost åt gnäll spiken. ;) 
Tur man är snäll. 
 
 

Sönder stressad!

Idag har varit en sån sjukt tuff dag har varit helt sönder stressad och all press fyfan! 
 
Jobb 7.00-12.30 på ena stället.
Sen fick jag sms om jag kan rycka in på andra stället 15.30-19.45 idag! 
Hade egentligen annat planerat då pappa fyller år imorgon, men fick lägga allt åt sidan.
 
Efter jobbet runt lunch blev det hem lämna cyklen gå med Zeke till brorsans jobb och hämta bilen som inte ville funka som normalt så blev jätte orolig och fundersam pappa fick komma och hjälpa mig.
Det är ju tur brorsan ska reparera den nu inom några veckor hoppas då verkligen han fixar dessa fel!
Kom hem med bilen iallafall käkade och vila en timme sen cykla till nästa jobb.
Bilen fick stå då det tar längre tid med bilen till jobbet än att cykla dessutom sparar man på miljön igenom o cykla de korta sträckorna tog mig 5 min till jobbet hade tagit 10 eller mer med bil för man får åka runt allt. :Å
 
Aja jobbar 1 timme och 20 minuter till sen möta lillsyrran som är hos mig ikväll o är hundvakt så ska vi handla lite och köpa pizza till kvällen för jag hann inte planera mat och orkar inte heller.
 
All stress o press jag känt idag fick mig bryta ihop.
Jag ogillar dessa delade pass och när jag har annat o göra så blir det sjukt stressigt o ha 2 timmar o 15 min på sig ifrån att man kommer hem till man ska iväg. 
Dessutom känna pressen på sig ifrån omgivningen att jag inte kan tacka nej till jobb för familjen anser att - jobba när du får jobb vila kan du göra när du är ledig! 
Jo men när blir jag ledig då om jag ska ta alla jobb? 
 
Visst jag fick en underbar lön denna månad vilket motiverar en att fortsätta jobba som en jävla gris. 
men har man ett jobb på 5.5 timme kan de inte räcka måste man rycka in ca 4 timmar till? Jo visst jag tjänar bra på de men man ska orka också.
För min del hade jag klarat mig utan 4 timmar extra men aja nu jobbar jag och vid 20.15-20.30 sitter jag hemma med Zeke, katterna o syrran o äter god pizza o varvar ner. 

Har bil..

Har bil Fredag-Söndag. :D 
Brorsan lånar ut sin bil till mig över helgen Fredag  till Söndag så att jag får mera körvana och får köra mera nu när det är så nytt fortfarande att ha körkort.
Men jag kör riktigt bra om jag får säga det själv, men klart man ska underhålla de. :)
 
Ska bli kul att få ha bilen hemma hos mig och ta den när jag vill, woho :D
En dag ska jag ju ev köpa den då han säljer den så billigt och han ska fixa den åt mig besikta, betala skatten och reparea lite fel o brister på den innan jag köper den så får se kanske runt januari beror på hur snabbt han kan lösa de med ny bil till dom då dom måste ha två.
 
Skrutt bil men duger ett år åt mig sen köper vi en nyare :)
Visa fler inlägg