Ny vecka!

Ny vecka igen och vädret har vänt ifrån regn o åter regn till strålande sol och varmt ute. ☀️
 
Idag jobbar jag eftermiddagspass och då får man vara effektiv på förmiddagen i stället så blev att gå en promenad till centrum fram o tillbaka med Emam, barnen o hundarna så jag kunde hämta ett paket jag glömde i helgen.
 
Men tog 1,5 timme sammanlagt med lite ärenden där nere som man passar på o göra. 
hundarna har fått långpromenad och är nöjda, vi är nöbåda och jag lär få värk i knät men de var det värt! 
 
 
Fortsättning;
Blev att äta hos Emma efter jobbet, sen en kort cykeltur med Zeke vi gick ju 1,5 timmes promenad på förmiddagen så ville inte överanstränga honom!
 
Nu ikväll väl hemma så såg jag att tvättstugan var ledig så i stället för o tvätta imorgon så tog jag de ikväll i stället kommer inte vara klar förens lite före 22, men det är de väl värt! ☺️
 
Kan jag jobba imorgon sen slappa på kvällen slippa tänka på massor tvätt. Effektiv var de ja, men vissa dagar har man sån energi helt enkelt. 

Söndag!

Vaknade med huvudvärk halv 8 i morse och jag vet orsaken stress och åter stress den där underbara veckan avslutas lite mindre bra, men snart ny vecka o ny energi!
 
Har varit iväg en snabbis på FM o fixat ett viktigt papper inför ett möte nu i veckan. 😊
 
För övrigt är det mors dag idag var hos mamma en sväng!
Sen haft en kompis på besök så vi tog en fika, såg på film o snackade lite skit skönt att umgås lite med andra personer än familjen ibland med även om jag faktiskt gillar min familj! Iallafall vissa av dom. ☺️
 
Men var trevligt med besök iallafall hoppas det inte dröjer allt för länge tills nästa gång man behöver få snacka lite skit ibland.
 
För övrigt måste jag börja uppdatera om roligare saker, men vill ju inte avslöja saker ännu ifall det inte blir så som det är tänkt, men har fått ett bra sommarjobbs schema blev superglad när jag såg att jag jobbar hela midsommar helgen underbart!!
Mycket pengar att jobba fredag-söndag så spanat in en sak jag ev ska köpa i sommar ska fortsätta fundera men är en sak till hemmet.
 
Nehe sängen kallar. 

Goglass

Idag har vi varit iväg på en liten utflykt Jag,Pappa,Mammac,Camilla sen Emma,Björn o tvillingarna och såklart alla tre hundar. 
 
Vi var till Goglass hjortkvarn ca 4 mil ifrån Finspång.
De gör all sin glass själva och den är så himla god den smakar verkligen choklad, ananas osv vad man väljer så smakar den just den smaken.
 
Var ganska varmt ute men ingen direkt sol förens på hemvägen så blev segt o köra dit + hem på den bergochdalbana vägen, men roligt också! 😊
 
Hemma en sväng nu o vilar, fixar lite sen ska jag o Zeke gå till Emma & Björn då vi ska äta tacos där ikväll, har ingen lust o sitta hemma. 😛
 
Mysigt tyckte Zeke o få ligga i gräset bredvid, plus smaka glass såklart. 
Visa fler inlägg