Huvudvärk!

Igår & idag har jag lidit av sån extrem huvudvärk/migrän.
Jag har ju sen tidigare problem med en nerv/muskel i nacken som jag fått muskelavslappnade utskrivet av läkare p.g.a dessa besvär.
Troligtvis skadade jag nacken 2008 när jag väldigt illa flög av ponnyn jag hade då och jag olyckligt nog landade på vänster sidan av huvudet jag bokstavligt talat dök i backen med huvudet före!

Jag är bombsäker på att den avflygningen ställde till med denna skada i nacken!
Har efter de stora problem med ländryggen också, men som dom flesta vet så slutade jag med hästar efter att ha hållit på i 15 år.
Kroppen är viktigare och dom skador jag fått de är inte kul då.

Hade bokat träningpass igår, men fick avboka p.g.a. sån extrem huvudvärk lika så idag skulle vi träna, men jag har legat nästan hela dagen fick duscha Zeke efter förmiddagenspromenad och efter de blev det sängen p.g.a. huvudvärk & illamående.

Det känns så långt ifrån bra som de kan för jag har inte tränat sedan i torsdags, men samtidigt så är det som det är jag insåg igår att mina muskelavslappnade är helt slut finns inte en enda tablett hemma ups!
så oscar fick massera o massera använde vetekudden o allt så nu väntar jag på att syrran kommer o kör mig till apoteket för dom tabletterna är ett måste värktabletterna hjälper tyvärr inte.

Får jag bara i mig en tablett så är jag okej till kvällen jag vet ju de sedan tidigare, men då är de för sent för gymmet så därför har jag bokat pass på fredag eftermiddag samt imorgon tänker jag dra dit och sen är planen på lördag också för söndag jobbar jag.

Vissa veckor blir sämre än andra, men jag är så förbannat sugen på o träna, men inte få migrän o bli sängliggandes.
hade jag hämtat ut tabletterna igår hade jag varit ok idag, men dum som jag var tänkte jag att jag tar de imorgon efter gymmet detta går över tills imorgon med vila, värme o värktabeltter jo tjena.

En enda tablett behövs så nu ska jag snart iväg sen fortsätta min vila ikväll. suck... 

Heminredning 🖼

Sedan dollarstore öppnade här i Fredags så har jag hunnit vara där fem gånger. 🙈
Två gånger på öppningsdagen i fredag, en gång igår och två gånger idag!
 
Idag blev en miss så fick åka tillbaka där av fem besök men men jag gillar verkligen den butiken!
Jag kommer lätt besöka den flera gånger i månaden inte bara för heminredning utan för annat med som dom säljer, men har en känsla av att jag kommer handla hem en hel del heminredning nu när vi fått dollarstore hit!
 
Inte minns jag att dollarstore i Söderköping har detta heminredning utbud, men de kanske dom har utan att man tänkt på de.
 
Tänkte jag skulle visa er dagens inköp och hur det blev hemma. 
 
I Fredags köpte vi lejontavlan vi var så nöjda och när vi besökte dollarstore igår hittade vi tigertavlan och hade roligt nog sagt va häftigt de vore med en tiger tavla också vi köpte den aldrig utan skulle avvakta ett tag de kommer ju in fler o fler erbjudanden, men som sagt idag köpte jag den och vi ändrade lite plats på lejon o tiger sedan åkte världstavlan upp på väggen också! 
Vi är otroligt nöjda en del kanske inte alls gillar dessa motiv jag hade väl helst haft en exakt likadan som lejonet med mycket svart bakgrund o mer ett helt huvud men Oscar älsksr tigertavlan.
 
Vart coolt på denna fondvägg också två canvastavlor för 300kr de kallar jag iallafall billigt! 👌
På rusta igår köpte jag konstblommor insåg efteråt att jag skulle köpt sex stycken men fanns endast fem färger så tog en av varje men ska in i veckan igen så köper fler!
Hittade dessa vaser på dollarstore för 20kr styck blev ju perfekta sedan ramen har jag spanat in redan i fredags!
fanns i andra färger med, men vit fick det bli och nya kort är även beställda nu sitter en bild på Zeke i när han var valp. 
 
 
Nöjd med att äntligen börja inreda så som Oscar & jag vill ha det tillsammans för han tycker detta är lika roligt som jag. 😉

Helgen är över

Nu är helgen över och den gick alldeles för fort!
Fredag, Lördag & Söndag har vi verkligen gjort saker varje dag och idag tog de på krafterna efter veckan.
 
• Fredags dollarstore öppnade i Finspång såklart besökte vi och miljoner andra butiken!
Bjöd några i familjen på våfflor sedan vid 19 tiden på kvällen drog vi till dollarstore igen Oscar vägrade dock följa med så han tog hand om Zeke för Viktoria ville dit hon vägra åka efter jobbet! 
 
• Lördag storhandlade vi mat på citygross i stan!
Passade på o köpa annat med som nya skor.
Se tidigare inlägg!
 
• Söndag vi besökte dollarstore igen behöver jag säga att detta är bland de största som hänt i lilla Finspång? 😂
Jag hittar så mycket fint där så ska se om jag kan fota någon dag vi håller på o inreder hemmet gemensamt så de görs som lite, men vi ska inte fixa för mycket..
 
Sedan åkte jag, Oscar, mamma & Viktoria till ingelsta shopping i stan blev lunch där kinabuffe så himla gott!
jag har verkligen köpstopp lönen har nyligen trillat in hos oss vi har gemensam ekonomi för dom som undrat och ja nu vill jag att vi håller igen! Eller båda vill..
men denna månad fick jag en enormt bra lön så klart man vill unna sig efter allt slit i januari.
 
Köpte leggings iallafall för de går åt hittar inga med super kvalité men fortsätter köpa ifrån HM basic avdelning!
sen får dom hålla så länge dom håller.
oscar var inte sugen på o prova kläder idag så svårt o hitta något då, men han var så otroligt trött stackaren men han ville ju umgås så han följde med ändå.
 
Jag hoppade träning idag då jag vaknade i Fredags med ont i halsen och förkyld så försökt bli frisk, men i morgon kör vi igen och de ska bli så skoj! 😀
Har bokat pass, men då Viktoria missade o boka i tid hamnade hon på reservplats så vi får se får hon ingen plats avbokar jag mitt o sen kör vi gymmet jag vill nämligen inte gå ensam på pass de är jag för feg för gymmet kan jag besöka själv.
 
Men nu ska jag ta kväller. 😉😴
Visa fler inlägg