Bli med bil?

Idag har jag, Viktoria o Fredrik (lillasyster & storebror) diskuterat detta bil köp ytligare!
Han är ju fortfarande i behov av bilen, men slutet av februari så får jag & Viktoria hämta bilen då har han hunnit fixa de sista på den som ska fixas och han hinner fixa nya bilen!
 
Så om en månad om vi bestämmer oss till 100% så blir vi med bil och de kanske låter konstigt för dom som känner oss varför dela bil med lillsyrran som bor ca 6 mil bort nämligen i Linköing! 
 
Jo tanken går så här hos oss båda.
Jag är i behov av en bil dels för att kunna ta mera jobb och även ta mig till saker bättre men hur ska Viktoria kunna utnyttja bilen då?
 
Vårat upplägg att dela bil går till så här;
Dom helger jag åker till Daniel så lämnar jag bilen hos Viltoria då har hon bilen dom dagar jag är hos Daniel och kan utnyttja den då Daniel har egen bil har vi ändå tillgång till bil.
 
I sommar kommer Viktoria har första tjing att ta bilen till jobbet då hon flyttar hem till Finspång i början av juni till i början av augusti.
Jag har så nära till jobbet 15-20 min promenad eller ca 7 min på cykeln o 5 min hem så blir bara dyrt för mig o ta bilen den korta biten o hon har längre än mig!
behöver hon bilen får jag köra den till Linköping sen yar jag bussen hem några dagar senare så kan hon ha den någon vecka eller två vi kommer nog på en bra plan när väl bilen är våran men hon går med o delar på den enbart för o få en bil över sommaren o för dom ynka pengar vi köper den för 2000kr var så är de värt 2000kr för enbart använda den under sommaren!
 
Men vi delar även på försäkringen men övrigt som bensin storvinst själva för.
annat som ska fixas dels på ev kommer jag att betala mera för jag har högre inkomst en henne. 
och skulle aldrig neka henne o ta bilen eller köra hem henne/hämta henne osv när hon vill hem över en helg till Finspång. :) 
 
så vi får se men som det känns idag ska vi bli med bil de är en volvo kombi men gammal modell en skrutt bil rent utsagt men den går även om den inte är så fin o titta på haha^^
 
men det är en gammal trogen Volvo som går o går! 
 

KLICKAT HEM😏

Ojdå råkade klicka hem två paket under tiden jag jobbar!
Men blir lätt så när man har dötid på jobbet att man kollar runt på olika sidor och nyligen köpte Emma nya leksaker åt Texas så då måste Zeke få nya med eller? 😉
 
Klickade även hem kläder åt mig eller ah underkläder skit kul eller inte, men nödvändigt men desto roligare o visa vad Zeke får!
 
Allt är ifrån hööks o fick detta för 200kr ✌️Yeah!
Fodrat regntäcke hoppas storleken passar men de bör den göra.
Ny godisväska då den vi har är för stor o klumpig!
den ska syrran få!
Kastboll alltid roligt med nya bollar o ha utomhus!
Dom andra han älskar går sönder rätt lätt är så mjukt material så tänkte testa denna!
visselpipa tänkte se om de funkar bra vid träning så som inkallning då jag är sämst på o vissla i mellan åt.
 

Bus med Zeke

Sov riktigt bra i natt faktiskt! 
Äntligen känns det som den envisa hostan ger med sig mer och mer nattetid iallafall!
Jag behöver verkligen få sova nattetid för annars blir jag inte frisk.
 
På förmiddagen blev det en promenad med Zeke och tog hans långa lina på honom och gick över vägen bort mot skogen och kastade lite boll så han fick springa ordentligt vilket han behöver om dagarna. :)
saknar verkligen att ha en hundrastgård i Finspång dels för att kunna ha honom lös utan oro att han sticker och för att möta andra hundar han kan busa o leka med. :) 
 
Men vi får passa på när vi är hos Daniel för då kan han leka av sig ordentligt och möta andra hundar att leka med.  
Här hemma har han iallafall Texas o busa med sen möter man andra hundar men blir inte samma sak o leka med koppel på. 
 
Blåste o dugg regna lite men nöjda O trötta var vi båda ändå! 
Visa fler inlägg