Underbart besked! ❤️

Mitt hjärta har inte mått bra i en vecka nu det har varit en tuff vecka men nu idag kunde vi andas ut sån otrolig lättnad!
 
Förra Måndagen var vi iväg med vårt hjärta till veterinären pga att han fått som svamp irritation i tassarna ett besök som vände totalt upp och ner på vår värld tills idag.
 
Vi undersökte tassarna och ja visste har han fått gästsvamp pga allt salt och fuktig väder ute tyvärr något som kan bli när dom saltar vägarna plus att det varit så blött så medel mot de fick vi förra veckan och idag så fick vi mycket beröm o det är nästan borta! 
Zekes tassar mår bra igen och vi har medel kvar så de räcker länge till så ska behandla fortsättningsvis en gång i veckan tills vinter är över.
 
Men förra veckan under en vanlig hälsoundersökning så upptäckte veterinären ett litet blåsljud på hans hjärta.
Det fick de o vända sig helt upp o ner på våran värld paniken hos mig usch.
 
Det var bara att starta en utredning omgående där o då tacka tusan för att man har djuret försäkrat ni som inte har era djur försäkrade snälla försäkra dom!
 
Massor prover tog på hans njur&lever världen som vi fick svar på idag så både jag & Oscar har fått ta ut semester idag för o komma iväg men vi fick givetvis ledigt pga detta.
 
Förra veckan kunde inte veterinären svara på hur allvarligt hans lilla blåsljud var eller vart ifrån exakt det kom, men proverna såg kanon fina ut inga problem där.
Ultraljud idag och även de såg riktigt bra ut han har ett väldigt litet blåsljud på ena klaffen men de var så extremt litet att de enbart syntes då o då så inte hela tiden.
 
Det kan till och med stänga till sig själv och kan ha uppkommit av en förkylning så om ett år ska vi tillbaka o bara lyssna o se hur det låter men inga mediciner eller annat sätts in. 😊👌
inget medfött fel heller utan något har ju gjort att det kommit men får se om ett år hur det ser ut.
 
Både vi, och min familj och hans uppfödare kunde andas ut för det är ju ytterst få som fått veta och oron blev stor för ingen vill ju mista Zeke ❤️
 
Nu kunde vi verkligen andas ut!
Zeke är pigg & glad som alltid.
 
Men återigen tack för en underbar försäkring.
Vi har kört direktreglering båda förra veckan o idag och så fort det var klart så fick jag ett mejl med all info om summa så var bara gå fram o betala.
Dagens besök idag kostade 2500kr vi betalade 375kr 🙈
Med detta vill jag uppmuntra fler att försäkra sina djur stora som små. 
 
Vi har Zeke försäkrad i svedea och inte haft några problem denna vända vi slängde in självrisken och dessa 375kr idag då vi har 15% rörlig självrisk.
 
Kanon bra försäkringsbolag dom sköte allt snabbt o smidigt tror de tog 10 min max idag sen var allt klart.
 
Även stort tack till veterinären på Norsholm som förstod våran oro och fixade en snabbtid för ultraljud. 😊
Nu ska Zeke få leva fullt normalt liv vi har hållit oss lugna i veckan som varit o hållit oss till koppel promenader.
 
För dig gör vi allt och lite till ❤️😘

7 dagars vecka 🤦🏻‍♀️

Nu är det endast 1 timme kvar sedan har man avklarat en 7 dagars arbetsvecka. 🤦🏻‍♀️
 
Ögonen går i kors på mig nu, men snart kommer jag bli hon som kör natten och då är det nära att gå hem för mig.
Är så stolt att jag klarade av dessa pass hela veckan och nu väntas tre hel lediga dagar sen går hag på jour på torsdag 15.30 och går av fredag 12.30 ledig lördag o kör 13 timmars pass på söndag!
 
Man kan ju inte annat än klappa sig själv på axeln o ge en beröm det kändes som denna vecka aldrig skulle ta slut!
Men jodå nu så 😁
 
Har inte haft något att skriva om i veckan så väldigt tyst här men vi får se om veckan som kommer bli bättre.
ska försöka ta med kameran ut någon dag o ta nya bilder på Zeke också. 😊
 
Måste uppdatera med bättre och mer bilder när man har en fin kameran som står. 😍
köpte ju en ny för att fota mer och den tar ju fantastiska bilder så dags o damma av den nya kameran o använda den mera. 

Extra pass! 💪

Innan någon kommenterar något så jag vet jag hade bestämt mig för att trappa ner och jag är tacksam och glad över att alla både ni o flera bryr sig, men jag måste känns efter själv.
 
Denna vecka har jag valt att jobba extra dom behövde folk på ambulernade (i den arbetsgruppen) och jag tror dol flesta vet hur mycket jag gillar att vara där. 😊
så jag tog ett pass idag och sedan tog jag imorgon också för jag tycker det är så otroligt roligt att vara där.
 
Två extra pass denna vecka innebär att jag jobbar 7 dagar denna vecka måndag till söndag, men med stöttning ifrån Oscar så går det galant.
Jag vet att de kommer bli tufft, men jag vill och dessutom tjänar jag inte för dumma pengar.
 
Har tagit fyra extra pass och tjänar sjuka pengar eftersom jag får kval övertid omgående och väljer att ta det i pengar i stället för komp! 
 
Aja nästa vecka har jag iallafall tagit semester ett jourpass så det ska bli riktigt skönt o vara hemma i flera dagar men tog semester pga att vi ska iväg på tisdagen.
 
Nu ska jag vila ihop med Zeke 😊
Gäller o ta vara på timmarna man kan vila på. 
Visa fler inlägg