Tårar sig av..

Ögonen tårar sig av trötthet, men jag förstår inte varför jag är så extremt trött för vissa veckor är så här 😏
Var likadant en annan vecka nu innan lite ledighet jag var så förbaskat trött hela veckan var en plåga jag sov varje eftermiddag efter jobbet sedan veckan efter gick som på räls hur pigg som helst ändå sover jag ganska bra så förstår inte varför jag är så här trött!
 
Något stör kroppen frågan är vad?
Igår körde jag 9.00-16.00 var så trött efter jobbet så jag höll på o svimma käkade o somnade sedan på soffan.
Idag blir en tuff dag då jag jobbar 7.00-14.30 sedan tillbaka o kör 15.45-21.00, men har iallafall sovmorgon imorgon och när jag kommer hem ikväll behöver jag inte gå ut mera för jag promenerar alltid med Zeke direkt när vi kommer hem lite efter 21.00 så vi kan sova sen 😉
 
Nu är jag glad att jag har tre kvällar framför mig efter dagens långpass så jag kan sova ordentligt på morgonen.❤️
 
Hoppas ni får en bra dag. 

Zoombi.. 😑

Herregud idag vet jag inte vad det varit med mig, men jag har varit så förbaskat trött ändå tänker jag att jag borde väl var utvilad efter 5 dagars jobb? 
Men nej efter jobbet blev de o stanna en kortis hos pappa & lillsyrran så jag fick min lugg klippt för den behövdes klippas.
 
Hundarna fick springa av sig på grönområdet men det blåste så mycket så dom tröttna rätt fort, men Zeke var rätt seg efteråt o hela kvällen var hemma framåt 17.00 då jag tog en promenad med han också behövde bara få vara en stund sen käka lite la mig på soffan p
o poff så sov jag bara en kortis men ändå. 
 
Oscar jobbar eftermiddag så är ensam i veckan en hel del ogillas men detta är bättre än när han jobbade natt iallafall.
 
Hoppas veckan och framför allt morgondagen bjuder på lite bättre energi för imorgon kör jag delat pass 7.00-14.30 sen tillbaka igen o kör 15.45-21.00.
 
Idag körde de även ihop sig då dom missat att tillsätta vikarie för hon jag gått för eftersom hon är fortsatt sjukskriven så jag tog på mig att ta två extra pass denna vecka utöver schemat så jobbar kväll onsdag & torsdag extra så blir tre kvällar i rad Onsdag, torsdag, fredag sen 13 timmar lördag men då är vi två för jag har en tjej med mig på intro så då kan man fördela sysslorna och får lite hjälp pch de hör dagen betydligt lättare. 😊
Roligt med sällskap också så var roligt att hon valde lördagen när jag jobbar vi har ju jobbat ihop tidigare för ca 3 år sedan så de är kul kul. 
 
Nu ska jag se lite serie o sen sova och hoppas jag sover tills Oscar kommer för jag avskyr att vakna flera gånger innan hela nattsömnen blir förstörd, men så fort han är hemma sover jag som en stock vilket jag gjorde i natt, men var trött som jag vet inte vad ändå. 
 

Underbar mat 👌

Jag är inte bara tillsammans med världens underbaraste utan även med en duktig kock som kan laga fantastisk mat. 😁
 
Ikväll stod Oscar för matlagningen.
Till middag blev det
Ugnstekt marinerad fläskfilé med färskost smak av vitlök&örter, klyftpotatis samt gräddsås. 👌
Jag äter ju inte starka såser med chili i för jag tål inte stark mat det går inte bara så Oscar hade någon chilisås till jag smakade men nej de gick inte men detta var så gott.
 
Nu har han bestämt att vi ska bjuda min familj på detta någon helg för han ville de haha han är för charmig ❤️
 
Minst sagt min sambo, pojkvän, mitt allt är underbar och jag r så glad att jag träffade honom för ett år sedan och vi idag lever fullt ut tillsammans.
 
Visa fler inlägg