Nästa klänning 👗

Jag visade ju två klänningar här för ett tag sedan. 😊
Nu har båda anlänt denna tog enormt lång tid den satt fast bra länge på ett o samma ställe jag vet inte vad posten strulade med ett tag så de ut som om den inte skulle komma alls.😏
 
Men till slut kom den men aldrig varit med om så lång leveranstid då brukar det förvisso stå kan inte levereras förens bla bla, men den skickades iväg dagen efter men fastnade på vägen o var kvar på samma ställe i en vecka!!
 
Här är den o jag skulle haft på den på midsommar men så blev det alltså inte tråkigt men men. 😊
Ifrån ellos 
 
 

Skriver inköpslista

Veckorna springer iväg och slutet av juli värsta tiden jag vet ska jag & viktoria (lillsyrran) åka till ullared bara vi två Oscar vägrar nämligen följa med. ;)

Inköpslistan är påbörjan nu och jag har en känsla av att det kommer bli en hel del inhandlat betydligt mer än de som kommer stå på listan.
Har skrivit bland annat små saker & prydnadsaker då jag vill byta ut i princip allt här hemma och jag kommer gå loss på heminredningsavdelningen. :D 

Kommer inte satsa så mycket på kläder av den anledningen att det kommer vara så mycket folk vi åker nämligen efter lönen i juli, vi åker en helg, vi åker mitt i semestern, yeah!!
Men tyvärr passande ingen annan helg den helgen de kunde funkat i firar jag & oscar ett år så nej i övrigt jobbar jag nästan varje helg nu eller iallafall ena dagen på helgen så då vart de svårt nu har jag sagt till att den helgen går jag inte ut o jobbar för då åker vi iväg.

Men sen har vi hundavdelningen oj oj. 
Med tanke på hur mycket vi älskar o shoppa till Zeke kommer detta bli underbart sen kanske de slinker ner lite till kommande valp också. 
 
Jag längtar som en tok, men tiden går fort.
Viktoria åker iväg nästa vecka och borta en vecka så där av också det blir så långt fram i sommar vi åker, men bra för den delen med för då hinner man få in ytligare en lön eftersom jag & oscar bestämt att vi inte ska ta en krona ifrån våra sparpengar till shopping i ullared. :)
Vi har ju sparat & sparat dels pga ullared, men nu har vi annat vi varit o kikat på vi ska köpa så då får jag ta summan jag ska ha med ifrån lönerna i juli. (där av man jobbat  extra för jag har ju en summa jag vill ha med kanske överdrivet mycket, men hellre de o ha lite över än o stå där o inte kunna köpa vad man vill utan o tänka på pengar) :) 

Har ni tips på bra saker o köpa i ullared som är extra prisvärda till hemmet, hunden, till sig själv in med era tips. :)

Något jag verkligen ska leta efter i Ullared är massage aparat jag har haft & har så extremt ont i skulderbladen och axlarna om det kommer efter jobbet eller vad de vet jag inte, men de ska jag köpa om det finns. 😊

Outfix fixad! 👗

I juli nu ska vi iväg på bröllopsfest inte bröllop alltså utan brorsan och hans nya har gift sig i smyg så nu har dom hyrt hugos i finspång och ska bjuda in vänner, släkt osv på bröllopsfest och då behövs en snygg outfit eller hur ? ;) 

Denna klänning hittade jag på ellos men vart skeptisk när jag väl beställt den, men nu är den här provad o allt den satt ju bättre än väntat, var skön och snygg passade bra ihop med jeans jackan dessutom.
Så detta är tänkt att användas då.
En av dom två jag tidigare visat upp, men aldrig visat upp på. 
Visa fler inlägg