Känner mig..

helt förstörd. :'(
Det enda jag vill göra just nu är att lägga mig ner gråta, sova och vakna upp imorgon bitti pigg, glad, utvildad och utan värk.

Jag visste att denna vecka skulle bli tuff, så det kanske inte är så konstigt att jag är så trött att ögonen svider, kroppen skriker efter sömn och har värk ifrån helvetet rent ut sagt. 
I Måndags var jag iväg på jobb möte och sen tisdag-tisdag är det jobb som gäller så nu är det två arbetsdagar kvar innan ledighet.
Egentligen skulle jag jobba på Onsdags också, men lutar åt att det inte blir så.

Känns sådär att redan må så här,vara så här trött och sliten första arbets veckan.
Men har Onsdag-Söndag inte fått bra sömn på natten har dels somnat mellan 12 och 2, har vaknat av att lillsyrran kommit hem då det varit bråvalla festivalen i helgen har hon varit där torsdag-söndag natt och valt att åka i mellan och inte sova kvar i tält och när hon dundrar in mitt i natten vaknar ju djuren katterna & Zeke och då väcker han mig.
Nu är bråvalla över, äntligen!! ;)

Men dåligt med sömn och störd sömn påverkar ju en massor.
Igår jobbade jag dessutom 12 timmars och idag förmiddagspass sen hem drygt 1 timme ut med Zeke, duscha göra mig i ordning snabbt sen varit i stan och gått runt i 4 timmar dels kollat på skor, kläder och lite annat sen stor handlat inför en månad. 
Behöver jag säga att jag är så trött just nu så det enda jag vill är att få 8 timmars ordentligt sömn i natt innan klockan ringer bid 6 imorgon bitti och jag sen kvart i 7 ska cykla till andra sidan Finspång för att börja jobba på mitt nya jobb.

I morgon jobbar jag dessutom 7.30-12 på ett nytt ställe = lite nervöst. ;)
Och sen eftermiddag/kväll 15.30-19.45 hos min vanliga brukare.
Sen tisdag förmiddagspass igen hos nya brukaren eventuellt längre får se imorgon hur schemat ser ut, men längtar sååå tills onsdagens sovmorgon ska sätta mobilen på ljudlöst, ta bort tillgänlighet och inte jobba onsdag, torsdag & fredag iallafall för tors & fre ska jag ägna allt min tid åt Daniel. 

God natt! 

12 timmars pass

Dessa 12 timmars pass alltså ångest varje gång man stänger dörren hemma och vet att om att man inte kommer hem förens om ca 12.5 timme
 
Idag är det iallafall fint väder och lite aktivitet står på schemat på jobbet så några timmar lär försvinna, men långt ifrån alla som tur är har jag ju körkorts boken med mig och kan passa på att plugga under min dötid. :)
 
Älskar att jobba, men det har varit så rörigt och så mycket nu sista tiden så det tar på krafterna ordentligt och jobba på de vill ju bara sova. ;)
 
 
 

Rekommenderar

För drygt 1.5 sedan byte jag torrfoder åt Zeke och en tid där efter även vårtfoder, ja han äter både och. :)
Lite vårtfoder bland med torrfodert morgon & eftermiddag sista målet är det ofta bara en liten mängd torrfoder.
 
Idag blev det att beställa hem en omgång till då det började ta slut och jag valde o köpa samma smak igen trots att det finns olika saker i taste of the wild fodret, men eftersom han äter olika smaker på våtfodret av märket bozita så körde jag samma smak.
Vill invate att han ska matvägra igen och inte äta för att det blir en ny smak som han kanske ogillar.
Känslig hund! 
 
Rekommenderar detta foder åt er med känsliga hundar dels är det spannmålsfritt, det är billigt enligt mig, det innehåller mycket bra saker, och dom flesta hundar jag testa o ge de till älskar de så detta rekommenderar jag till alla men framför allt till er som har hundar som kanske matvägrar - testa! :)
 
Passade även på att beställa en vattenfontän 2 liters till djuren.
Daniel har två olika till sina katter o den i köket älskar Zeke så nu blev det även en sån så jag hoppas att katterna lär gilla den också och så slipper jag att Harry (ena katten) välter ut vattenskålen dagligen så det är vatten över hal köksgolvet, inte kul! 
Och man slipper oroa sig för att de ska dricka upp fort då den rymmer 2 liter och vi har dubbla vattenskålar nu till en hund och tre katter för att dom dricker mycket nöt det är varmt o ena enbart rymmer 0.5 liter så har ca 1 liter framme. 
 
Detta finns o köpa på zooplus billigt o bra sida snabbt leverans och hemkörning om man är hemma när posten kommer iallafall i Linköping & Finspång.
 
Visa fler inlägg