Lördag kväll.

Har spenderat dagen med att 
Gå långpromenad med Zeke på förmiddagen då solen var framme så man får passa på o njuta. 
Städat, lagat mat och tagit ett varmtbad samt handlat.
Sen sett en riktigt bra film.
 
Ikväll spenderar jag & Zeke lite tid hos mamma jag tog med lite dricka och fika och hon bjuder på mat, helt rättvist. ;) 
 
 
Och imorgon kommer Daniel :D
Så blir det fika hos mormor imorgon em med Daniel, mamma o mormor och hundarna. 

Tre år en månad nio dagar

Idag har det gått Tre år en månad och 9 dagar exakt sedan vi sa farväl älskade Grim och jag kan inte släppa taget det är som om han håller fast om mitt hjärta och vägrar släppa taget.
 
Sista tiden har mycket tankar snurrar i huvudet ibland vill jag bara mejla på annonser och omgående plocka hem en ny ögonsten för så stor är saknaden efter en häst igen och då tänker säkert flera varför sålde du Raski då? 
För att hon förtjänade ett bättre liv än jag kunde ge henne, hon förtjänar att visa vilken underbar ponny hon är och jag hade / har inte möjligheten att ha häst.
 
Det känns sorgligt men om jag tänker efter så hur skulle de se ut idag om jag hittade en häst igen? 
1. Har inte råd har massor o handla in till hemmet och massor drömmar.
2. Har inte tiden skulle kanske palla max 3 dagar i veckan med jobb, hund och hemmet och hinna träffa Daniel.
3. Min fot mår inte bra ännu och lär inte klara av massor ridning. 
 
Men om jag en dag bestämmer mig för o skaffa häst igen så ska jag ha en Grim kopia en islänning såklart större modell med bra tölt och mycket energi och gärna lik Grim
 
 Så till dig Anne vill jag bara säga ännu en gång ett stort tack för att du lät mig få ha din ögonsten och att du gav mig så stort förtroende. :) 

Fredag!!

Idag är det äntligen Fredag vilket betyder att jag jobbar enbart ikväll och sen ledig tills måndag 15.30 så två hela lediga dagar och en dag närmre att Daniel kommer på besök. :)
längtar verkligen tills söndag för då kommer han.
 
För övrigt idag så har jag städat undan lite.
Varit hos pappa och käkat lunch, handlat med mamma och sen hämta zeke hos pappa för han fick stanna där medans vi handlade sen nu hemma o vilar 1.5 timme innan jag ska lämna Zeke hos mamma och sen cykla till jobbet. :)
 
Hoppas att timmarna idag går fort på jobbet.
Blir raka vägen till mamma efteråt och vi ska käka räkbomb som vi hittade på viberga (coop) så blir lyxig fredag med jätte god kvällsmat hos mamma innan Zeke och jag går hem o slappar. 
 
 
Visa fler inlägg