En kväll hos oss!

Så här ser våra kvällar ut!🙈😂
 
Jag liggandes i soffan för att sen förflytta mig till sängen senare på kvällen (efter promenad med Zeke om inte Oscar går med honom vilket han brukar göra när han är ledig)
 
Zeke för det mesta på golvet eller nere vid mina fötter.
 
Oscar framför datorn! 😂🙈
Just nu är han hemma pga sjukdom så han jobbar inte om nätterna förvisso sitter han inte så mycket vid datorn då heller då han är rätt utmattad.😞

Vardagslyx

Oj vad trött jag var idag efter jobbet! 😱
Men det har varit så mycket oro och stress senaste tiden var en oro släppte idag på morgonen när Pappa meddelade att ena katten kommit tillrätta, puh!
 
Oscar & jag åkte till Pappa och jag har kollat igenom henne och hon har ett pyttelitet skarpsår på ena bakbenet, men de såg fint ut så inget annat!
hon var keliga än någonsin och såg rund och go ut!
 
Blev att handla lite på hemvägen sen har jag städat inget roligt, men så skönt när de är klart. 😊
I morgon ska jag på möte på kommunen igen, Woho!
 
Gjorde chokladpudding med topping av grädde sen kaffe till efterätt. 😇💕

Jobbdags!

Tillbaka på jobb igen, men kroppen och hjärnan har inte riktigt hunnit återhämta sig känner jag i natt är första natten jag sovit bra på närmare två veckor.
 
Mycket oro & stress har man fått leva med sen hur det blir med långtidsvikariatet de vet inte jag, men sånt märks ju!
Idag blev jag iallafall utringd på jobb gick in 45 min tidigare än min arbetstid dessutom snäll som man är! 😉
 
Kör 8:15-12:30 💪
Ganska goa tider faktiskt, men oj vad jag saknar just nu!
Utringd på ett ställe jag inte varit på sen förra året vet inte om det var september eller november jag var här senast, men tror det var en dag i november faktiskt känner redan att detta är inte mitt typ av arbetsplats vet att det ska tillsättas folk här för ett kortvik, men visst skulle jag få de eller inget alls skulle jag ta de, men ja detta passar inte mig till 100% tyvärr!
är van vid annat och de har passat mig så mycket bättre, men som sagt det är ett jobb man får gå dit o koppla på en charm och dra på sig arbetsrocken och se glad ut och faktiskt tänka jag har iallafall ett jobb var rädd om de sen om trivs eller ej de får man väl stå ut med om man inte gör för som sagt det är ett jobb! 💪
 
 
Visa fler inlägg