Ingelsta shopping 😍

Efter en härlig sovmorgon tills kl 8.30 då Zeke bestämde sig för o sova länge idag så blev detta en rätt hektisk dag.
På förmiddagen åkte jag ensam iväg för o storhandla mat fick med viktoria då vi skulle handla tills imorgon också när det är valborg!

Oscar mådde inte så bra så han stannade hemma för att orka följa med till stan framåt 13.00 tiden.
Jag, mamma, oscar & viktoria åkte till stan, men viktoria skulle träffa sin dejt så blev bara jag, mamma & oscar som gick runt o kikade i buktiker och oscar mådde betydligt bättre tror veckans jobb tog knäcken på honom.

Jag, Oscar & Viktoria pratade igår/idag på förmiddagen att vi brukar ju ge Pappa en hel del saker som tack för att han ställer upp o är hundvakt, viktoria får bo där i princip gratis i nästan ett år och han ställer upp otroligt mycket på oss tre och såklart på Emma eftersom han tagit över Texas ifrån dom (dom betalar dock allt kring hunden) men han bor hos Pappa annars skulle han få omplaceras vilket ingen ville.

Så generösa som vi är så bestämde vi tre att vi lägger en summa pengar tillsammans och tar med Mamma till stan och hon får denna summa o shoppa skor & kläder för då vi vet att hon är i behov av de och sjukpensionär som hon är så har man det inte fett ställt tyvärr.
Då jag drog in fetaste lönen och vi har två inkomster och Viktoria jobbar heltid och sparar mänger i månden tackvare att Pappa hade mitt gamla rum kvar till henne och inte flyttade så har hon de fett ställt också utan att skryta för fem öre vill bara oängtera att vi har så vi klarar oss och denna månad valde vi att pga dåligt samvete låta mamma shoppa kläder & skor som vi betalade, men för en viss peng.

Mamma köpte skor då jag hittade ett par så hennes skor kostade endast 139k snarlika mina på bilden här nedanför och mina kostade 139kr vi köpte nästan likadana.
En klänning och två jätte snygga stoppar så fem saker fick hon och hon sa flera gånger att hon aldrig trodde hon kunde få så mycket för den summan vi sa att hon fick handla för, men jag gick in på cubus o bara här & här prova och de satt ju perfekt och de är sommarkläder så lyckat blev sedan bjöd jag & oscar på sen lunch så + detta fick hon lunch utöver dom pengarna.

Jag har köpstopp, men kände att vi behöver åka in för o leta kläder åt Oscar dock hade han inte tålamod idag o kolla så med hem kom en jätte snygg t-shirt ifrån HM.
Och jag fick ett par skor. :) 
Anledningen till mitt köpstopp tills maj månad är att jag shoppat kamera, topparna ni kan se i bild längre ner på G hem är också ett par nya byxor, två toppar och en jeans jacka ni kommer få se bild på när det kommit!
Så bara kameran kostade ju x antal tusenlappar.
Men den lönen jag drog in var jag värd en kameran tyckte vi båda.
Och Oscar har önskat sig spel hörlurar mer värsting lurar när han spelar men såklart ingenting sånt är billigt så idag beställde han sig ett par som kommer nästa vecka.
Så äntligen har han fått sina efterlängtade lurar och jag kameran. 
 
nya boots till våren sommarskor tar jag närmare sommaren behövde verkligen nya boots då dom gamla gått sönder. :( 

klicka på bilderna för att förstora upp dom vita & svarta topparna är ifrån ellos.
Mönstrade och svarta toppen är ifrån bonprix.

Gårdagen!

Igår hade jag inte orken att blogga på kvällen och tidigare på dagen hade jag dåligt batteri i telefon.
 
Gårdagen spenderades mesta dels hos Mamma.
Jag har ju legat sjuk i veckan, men igår var de bättre och idag ännu bättre. 😊
Lillsyrran & Mamma hjälptes åt att att slinga håret på varandra så timmarna gick.
 
När Oscar kom hem ifrån jobbet så åkte jag, Oscar, mamma, Viktoria & Camilla ner till centrum och tog en mjukglass riktigt gott! 🍦
Såklart var hundarna också med eftersom vi kunde sitta ute.
 
Annars hände inte mycket!
På kvällen igår blev de pizza för både jag & Oscar var helt slut och jag hade sån extrem värk i lederna så hade ett helskotta o röra mig! 
 
Visa fler inlägg