Välkommen till min verklighet!

Detta utrykt välkommen till verkligheten har blivit en grej sä fort man det är något så kommer dom orden på ett negativt sätt såklart.
 
Jag undrar hur många som vill och skulle orka vara i min kropp, välkommen till min verklighet. ✌️😑
 
• vänster foten har lagt av det är dags för en ny kortisonspruta, men tror ni jag får en? tidigast i juni! 
en i halvåret var dom hjälper ca 3 månader per gång.
nu medicinerar vi med smärtstillande som om de är så bra o äta ?
vänster vaden har börjat bli sämre pga foten.
 
min rygg pallar inte med min vardag!
älskar mitt nyaste jobb men alla dessa lyft vi gör påfrestar ryggen jag vet inte om det är lyften eller något annat som gör att ryggen värker så i helskotta eller så beror de på foten felbelastning när jag rör mig jag hoppas o tror de beror mer på de men vet att ryggen har strejkat tidigare när man kör mer än normalt med lyft per dag.
men ryggen brukar kunna släppa efter ett tag annars får jag väl be om lyftteknik utbildning igen då så man får mer råd o tips även om man innerst inne kan mycket!
 
• ledvärken är tillbaka vet inte om allt detta hänger ihop.
ledvärk, foten kränglar & ryggen kanske hör de inte alls ihop med lyften på jobbet men man börjar ju fundera vad man gjort annorlunda vad har förändrats!
 
Tror personen som hela tiden gnäller o säger välkommen till verkligenheten aldrig skulle klara av denna värk i kroppen sen jobba o jobba idag har jag fart runt o gjort lyft tog ett extra lyft med vi brukar inte åka dit men de gjorde jag idag då de krisade med folk så blev extra ut/in i bilen hela tiden! 
 
Men som sagt bästa jobbet.❤
har nu tre av sex ställen jag stormtrivs på som jag mer än gärna går in på o jobbar o nu fick man dessutom vikariat de är toppen! 👌
 
Njuter av ett varmt bad så här på kvällen när kroppen bråkar! Slut gnällt nu kör vi positiva inlägg ett tag framöver 😉😘 i morgon är jag ledig som de ser ut just nu!
är ledig fredag, lördag & söndag men man vet aldrig sånt kan ändras kanske inte lördag & söndag förstås för dom tar inte gärna ut mig på jobb nu när jag går på schema helgdagar men men.. 😉 Vore fint ju o få in mer timmar, mer dagar! 

Extra pass!

Torsdags och idag kör vi på ordentligt!
Idag ångrar jag mig rätt rejält jag kör mitt schemalagda pass 7.00-14.30 sedan valde jag att säga ja till o gå in extra 15.00-19.00 då dom fick dela ett 12 timmars på två personer o den ena bara kunde jobba till 15.00 så behövde dom någon som går in sista fyra timmarna. 
 
Igår kände jag äsch de går säkert bra idag känner jag nej varför, problem med kroppen och har jobbat frukansvärt mycket timmar på korttid, men bara vänja sig antar jag.
 
Snart är april månad här får se om den månaden blir lika intensiv eller så hoppas på fler timmar utöver mitt schema för dom timmarna räcker inte enligt mig, men får se om de blir o jobba påskhelgen då är jag nöjd sen med antalet timmar. 😉
 
I morgon är jag ledig lika så lördag & söndag om de blir så, men tror jag behöver pausa någon dag eller två i rad eftersom jag fått sån värk i lederna, men samtidigt kör man på för o visa jag jobbar jag kan jobba och jag vill jobba. 
 
Så nöjd med nya jackan varm och skön dessa ruggiga dagar. 

Onsdag

Idag finns det tyvärr inte mycket att skriva om har haft en bra dag, men helskotta vad trött jag varit. 😴
Trots ett ganska normalt pass på jobbet mellan 7.00-14.30 så tog de på krafterna. 
 
Kroppen värker dessutom har sån värk i lederna samt hade sovit skit dåligt i natt tror jag bär på något i kroppen, men jag kämpar på även om jag var lite korkadför jag gör mitt ordinarie pass 7.00-14.30 i morgon sedan börjar jag igen 15.00 till 19.00 på annat ställe då jag ska hoppa in extra hos en annan några timmar! 🙈
 
Så 11,5 timmes pass väntar imorgon, men de ska väl gå bra de också! 😉
Har en ledig helg framför mig som de ser ut nu så körde igång med en lite lugnare vecka. 
Visa fler inlägg