Woho ny outfit 😉

 Nu är humöret betydligt bättre.
Tänkte bjuda på ett outfit inlägg igen, men skriver via telefonen så kan inte länka till kläderna, men kanske kan gå in ikväll via datorn och fixa eller så får ni skriva kommentar så får ni direkt länk då.
 
Beställde nya byxor på hm när de var på rea så fick ett par jeans för 149kr! 👌
 
Har haft flera par av dessa byxor och förra paret såldes i helgen dom gråa jag ev visat någon gång? Då dom blivit alldeles för stora och nu när jag beställde ett par ljusa som är ett måste att ha vår/sommar så tog jag o chansa på en storlek mindre och väl hemma så insåg jag att jag utan problem kunde ha dom. 😍
Kanske till och med vågar ta ytligare en storlek mindre nästa omgång om någon månad!
 
Oscar trodde att jag gått ner då vi dragit ner på fika, godis, osv.
När det varit så extremt varmt har ingen av oss känt sug egter varken mat eller godis, men jag har också börjat gå planerade promenad med Zeke och nu tänker jag börja cykla till o från jobbet dom dagar Oscar har Zeke hemma.
 
Här ser ni lite av senaste nytt! 👌
Ny t-shirt ifrån ellos
Linne vanligt basic ifrån hm
Byxor ifrån hm+ 

Dåliga dagar

Alla har väl dåliga dagar även jag. 😏
Nu har jag haft problem med värk igår & idag efter lunchen idag så hade jag hunnit gå en längre promenad med Zeke, ätit lunch, tagit ett bad sen la jag mig i sängen och sov en halvtimme de måste varit den skönaste halvtimmen på länge.
 
Har sovit så dåligt sista tiden o ännu värre blir det när Oscar jobbar eftermiddagsveckor han börjar 13.30-23.00 hemma runt 00.00. 
Jsg är beroende av honom och han känner likadan när jag kliver upp tidig morgon o åker o jobbar för att man börjar 7.00! 
Vi har tydligen svårt att sova utan varandra. 😍
 
Idag kände jag inte alls för o gå o jobba även om jag älskar mitt jobb och idag är första dagen på nya vikariatet och dessutom är det ju där jag trivs som bäst.
Men kroppen säger ju ifrån, men väl på plats kommer en annan inställning och man hittar den där lilla gnutta energin som behövs.
Att börja 7.00 eller 8.00 är alltid lättare på så sätt att man aldrig hinner känna efter man går upp gör sig redo för jobb man åker o jobba medans eftermiddagspassen hinner man tänka en o flera gånger på hur mycket man vill vara hemma o sova..
 
Till jobbet tog jag mig o nu är jag nöjd. 😊
Slutar 21.00 ikväll lika så imorgon så slipper vara ensam hemma skit länge innan Oscar kommer.
Fredag går jag på tidigt redan kl 7.00 men slutar tidigt 14.30 och den väntas två lediga dagar så otroligt lugn vecka. 👌
 
Ha det bra alla hoppas ni har finare väder än oss här vräker regnet ner. 

Ingen energi 🤔

Idag är en sån dag som jag har noll energi i morse eller ha runt 8.00 tiden gick jag & Oscar promenad med Zeke tillsammans mysigt värre. 😍
 
Sen byte vi matta i vardagsrummet då jag var o köpte en ny igår kväll. 🙂
Har varit hos mamma o tagit en fika när Oscar drog till jobbet, gick sedan en promenad med henne & hundarna är ju trevligt med lite sällskap ibland.
Innan väldigt sen lunch.
 
Nu ska jag till vårdcentralen för provtagning som jag skrivit fick jag kallelse till att kolla om sköldkörteln igen samt ta provet för o kolla inflammation då jag som idag mår riktigt dåligt!
Om man bara kunde få visa värken för ett par minuter så folk kunde förstå, men jag jobbar o sliter trots värk för det håller mig uppe på benen.
Lika så promenader är bra för de lindrar men de lindrar inte fullt men när jag blir varm i lederna o musklerna så blir de bättre o varm blir jag när jag motionerar & tar varmt bad. 
 
Sen blir det iväg på kalas för min brorsdotter som fyllt år jag & lillsyrran ska iväg en sväng o fira henne hemma hos sin mamma. 🙂
annars får jag anpassa dagem efter kroppen Zeke ska få sig en runda lös ute med nu när de är svalare väder han behöver verkligen få springa av sig. 😉
Visa fler inlägg