skotträdd hund!

Det är verkligen hemskt att för första gången ha en skotträdd hund min tidigare har stått i fönstret och tittat ut på raketerna, men förra nyåret har Zeke inte gammal han var drygt 4,5 månad och sedan för små smällare dagarna innan reagreade han men inte tillräckligt för att ta till lugnade medel! 
 
På nyårsafton 2014 så går jag &Daniel ut för att rasta Zeke och då kastar några idiotiska killar ner en smällare ifrån en balkong som landar bakom Daniels rygg o precis framför mig o Zeke som tur är hann jag med bra reflex dra undan Zeke men rädslan byggdes på hos oss alla tre vi var ordentligt skakiga den kvällen och sen resten av kvällen vägra Zeke vistas utomhus stackaren!
 
Varför för folk så!? Är det roligt!? Nej vi fick en ordentligt skotträdd hund och om jag bara fick tag i dessa som gjorde detta så stackars dom! 
 
I år har Zeke varit ordentligt orolig både ute och inne senast häromdagen var vi ute o gick vid 22 och de smällde smällare och han vägra göra ifrån sig så blev att gå in igen och ut en timme senare när han lugnat ner sig!
 
i år har Daniel tipsat mig om ett medel ifrån apotea jag köpt hem så ska testa detta och hoppas verkligen det hjälper annars blir det lugnande ifrån veterinären nästa år eller åka långt ut på landet där det inte smäller!!
 
Finns på apotea.se
BESKRIVNING

Zylkène är ett naturligt kompletteringsfoder för att minska stress samt för att förebygga så att hunden inte upplever oro och rädsla inför vissa situationer, till exempel nya miljöer, fyrverkeri, transporter etc. 

Zylkène innehåller trypsinhydrolyserat bovint kasein, vilket framställs ur komjölk, och som har en rogivande och avslappnande effekt. Zylkène kan användas som behandling vid enstaka tillfällen där djuret utsätts för en stressfull situation. Kombinera gärna med Feliway eller D.A.P feromoner för maximal effekt.

  • Ett välsmakande kompletteringsfoder

  • Framställs ur komjölk och utan kemikalier

  • Innehåller inga konserveringsmedel

  • Är inte allergiframkallande

  • Innehåller inte laktos

     

 

 

DOSERING & ANVÄNDNING

Zylkène doseras utifrån djurets vikt. Katter och hundar upp till 5 kg 1 kapsel per dag. Katter och hundar 5 till 10 kg 2 kapslar per dag. Till hundar som väger mer än 10 kg rekommenderas Zylkène 225 mg respektive Zylkène 450 mg.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Zylkène innehåller trypsinhydrolyserat bovint kasein, som framställs ur komjölk.

PRODUKTFAKTA

Ö&B shopping

Blev lite shopping på Ö&B ikväll. 
Lite tråkigt att Daniel var tvungen att åka hem och inte kunde följa med, men blir fler gånger.
 
Idag blev det mest att handla det nödvändigaste till hemmet och lite annat icke nödvändigt också! ;)
 
Men man upptäcker först när man ska ha något att man saknar de hemma och jag saknade rengöringsmedel m.m.  när jag skulle städa igår så sånt fick det bli idag.
Så tråkigt o lägga pengarna på, men därför det fick bli just Ö&B då dom är billiga på sånt och för att jag har i akut behov av badskum och jag fastnade för de som dom säljer där. :)
 
Hittade även LED ljus till badrummet som jag tänkt köpa på rusta men hittade de för halva priset så blev två till badrumsfönstrET i ställt för riktiga ljus. :)
 
Blev även en leksak åt Zeke såklart. ;)
 

Myspys med Daniel ❤️

 
Det finns inget bättre än att umgås med Daniel eller jo det bästa är att ha Daniel & Zeke hos mig samtidigt! 
Ifrån igår eftermiddag tills idag har Zeke varit hos pappa & lillsyrran då jag & Daniel var till stan igår på bio besök samt käkade på pappa grappa!
 
Jag ville bjuda ut Daniel på något som grattis till hans nya jobb som han börjar den 4 januari! Är så glad för hans skull att han äntligen fått ett nytt jobb och lämnade sitt gamla nu innan jul.
 
Vi såg filmen en man som heter Ove och jag rekommenderar den varmt så himla rolig! 
Sen blev det som sagt äta på pappa grappa där är det italiensk stenungsbakad pizza och det var verkligen gott och avslutade de med vanlig pannacotta. 
sen hem och myste ner oss i soffan innan vi gick och la oss.
 
Idag så blev det att äta lunch på Lindahls med Daniel innan vi åkte runt o hämta ut lite paket åt mig sen åkte han hemåt. 
 
 
Nu har han åkt hem då han skulle iväg och jag skulle iväg!
Blir en sväng in till Ö&B och se om det finns något roligt där. :) 
 
Visa fler inlägg