Solen tittade fram 🌤

 
Titta solen var på väg fram under förmiddagen ❄️🌤
Men tyvärr så ska jag iväg och jobba idag igen.
Just nu känns det som mitt liv endast består av att jobba jag älskar ju mitt jobb jag trivs som fisken i vattnet där jag är idag, men snart går jag av mitt vik där har dock fått vik på ett annat ställe efteråt så de känns bra.
 
Men kommer sakna att vara där jag är idag, men kanske får komma tillbaka dit snart igen. 😊
Jag kliver ju inte på min tjänst förens efter sommaren som jag fått så ett tag till kör vi ju på resurschema & hoppar in på vik.
 
Dock har energinivån sjunkit igen igår kväll började halsen bråka hosta och ont i halsen även haft huvudvärk i stort sett dagligen sista veckan.
 
Mår inte tipp topp, men ska försöka ta mig igenom denna vecka och kämpa på nu tills den 29e för då går jag av detta vik.
 
Jag vill ju inte avsluta de hela med en sjukskrivning! 😓
Men dessa förkylningar ger aldrig med sig jag mådde riktigt bra o var pigg tills igår.
#1 - - Marianne:

Åh vad segt om du blir förkyld igen :( förstår om du inte vill avsluta med en sjukskrivning, men ta hand om dej.
Ett tips...börja med ingefära varje dag. ..det har jag gjort ju en längre tid och jag känner inte av värken samma sätt längre, ingefära är ju inflammationshämmande...jag kör i juicemaskinen och dricker lite varje morgon...vissa äter en bit, men det är ju lite starkt..

Svar: Jag tror jag klarar mig faktiskt förkylningen vände. 😁Körde nässpray & halstabletter en dag sen dagen efter mådde jag så mycket bättre igen kanske också för att jag dricker mycket på jobbet.

Vätska driver väl ut skiten ur kroppen o på jobbet dricker jag mycket vatten så de hjälpte nog känner mig betydligt piggare igen.
Har även haft typ bara kvällspass denna vecka så kunnat sova ordenligt på morgonen efter man gått promenad med Zeke.
Dock försvinner halva dagarna pga de men värt de om man orkar jobba.
Erika Pettersson