Slapp vecka 😁

Så otroligt skön vecka.
Har om tre timmar avklarat ett av veckans arbetspass förstå hur lyxigt detta är.
 
Började igår 15.45 går av idag 10.30, men känns inte att man jobbat ett sånt pass riktigt kanske för att jag varit på två ställen gick av ena 21.00 åkte raka spåret till andra där de var sovande jour.
 
Nu är man ledig resten av dagen när man slutar 10.30, ledig hela dagen imorgon och kliver på igen torsdag 18.30 går av fredag 10.30.
 
Otroligt slapp vecka, men passar mig fint hade dock hellre haft måndag till tisdag, onsdag till torsdag eftersom Oscar är ledig på fredag, men jag slutar ju tidigt o han lär ju sova tills jag slutar typ eftersom han går av eftermiddagsvecka torsdag kväll/natt. 😊
 
Ska bli så skönt o vara ledig ifrån Fredag 10.30 till Måndag morgon 9.00 👌 passar mig fint. 
 
Ska ha en otroligt lugn vecka dessutom har bara löfdag eftermiddag/kväll planerad annars ingenting hur skönt är inte de?
 
När jag slutat idag blir de raka spåret hem ta en kopp kaffe med Oscar, när han åker sticker jag till Pappa och ska motionera lite hundar, handla o hemåt igen.
 
Saknar min lilla lurvboll ❤️ men han har säkert haft de så bra han har ju fått tillbringa tid med Texas så han är säkert lycklig över att ha fått leka av sig. 😊