Ny dag. 🌤

Nu är det en ny dag, ny vecka och nya tag.
Som jag skrev igår rann det nog över lite jag blev riktigt less faktiskt vi alla jobbar och sliter med saker i våra liv, men man kan heller inte förvänta sig hjälpt tillbaka om man inte kan ställa upp på andra.
 
Och det är bättre att droppa sin attityd och skita i folk många säger att jag är så kaxig o dryg men grejen med mig är att jag bär det mesta inom mig en långtid när det sen rinner över då blir jag riktigt arg och då är jag inte o leka med!
 
Igår blev jag så ledsen & förbannad.
Jag & Oscar ställer faktiskt upp på alla lånar ut pengar, vi skjutsar & hämtar, vi kör grejer, vi ber endast om hjälp med hundvakt inget annat!
 
Men som sagt ny dag och nya tag som skrev igår så har vi bestämt oss för att backa och ta lite avstånd vi gör aldrig något ensamma bara vi två eller ja väldigt sällan senast var väl när vi drog till stan på lunch buffé på pizzahut vilket vi heller inte kommit iväg på något mer trots att vi vill.
 
Men vi ska försöka så fort mitt schema kommit?! Börjar jobba på schema på onsdag så antar att de kommer idag så kan vi planera o se hur vi är lediga. 🙂
Nu ska vi njuta av att umgås vi två och göra saker själva även om det är både trevligt & roligt o umgås med andra också, men vi behöver egentid!
 
Tråkigt dock att han jobbar eftermiddag denna vecka men jag jobbar o andra sidan kväll både onsdag & torsdag så inte hemma förens runt 21.20-21.30!
 
 
Idag är det varmt men mulet så nya tunikan fick åka på för o prata om något roligare 🙂
Nackdelen med dessa modeller är at man ser kraftigare ut än man egentligen är men på insidan är den tjatare så en storlek mindre funkar inte! 
Då det är som tupp ärmar på denna så de som sitter på kroppen är tajtare men jag tyckte den var snygg o för 150kr på kappahl var det bara slå till.
syrran köpte en likadan. 🙈
 
aja jag trivs även om kroppen ser större ut men så skön den är 😍❤️