Stängt! 😏

Hade planerat en tripp till stan idag då Oscar behöver kika på något nytt klädesplagg vi ska ju nämligen iväg i juli på bröllopsfest bland annat och jag gillar att vara ute i god tid.
 
Sedna strosa runt o se om man hittar något fint alltid lika roligt o åka till stan sen handla lite på Biltema behöver bland annat spolvätska brukar alltid köpa där.
Sen bara njuta av en lunch på stan vi älskar ju kinamat så de brukar vi köra på då o då inte jätte ofta faktiskt, men det är för tusan stängt idag varför? Det har varit midsommar o då stänger minsann hela allt idag 🙈
 
Aja det blev att skjuta upp detta tills imorgon helt enkelt!😏
Vi får pka in imorgon så idag tänker jag ta de för jäkla lugnt njuta av ledigheten för snart har dessa fem dagar passerat iväg fortare än man anar.
Ska även fundera på om jag vill jobba extra ett datum i juli egentligen vill jag inte då vi har Texas hos oss (syrrans hund) också o han är lite speciell så vore nog skönt för Oscar om jag var hemma och inte jobbade 13 timmar, men extra pengar ju men får som sagt fundera lite på de har inte svarat än fick förfrågan i tonsdags o ännu inte svarat.. men finns typ ingen annan. 
 
Aja njut av dagen de ska jag göra 😁
#1 - - Ida:

De e röd dag idag. De e därför de har stängt idag 😊

Svar: Märkte de 🙈😛
Erika Pettersson