Bakslag 😓

I förrgår kväll började jag må förjävligt på jobbet, men kämpade på eftersom jag redan var på jobbet så var det ju bara försöka.
 
Igår & idag har jag varit hemma ifrån jobbet och lärt mig en läxa att ta extrapass var ingen bra idé hade jag vilat någon av dagarna onsdag-torsdag kanske kroppen orkat, men nu i stället tar jag på mig jobb på jobb trots att både familj & arbetskollegor säger tacka nej säg ifrån ta inte mer vila upp dig bakslaget kom och jag meddelade redan i torsdags att jag inte mår bra.
 
Har sovit och sovit igår spenderade jag mer eller mindre min tid på soffan med värk i örat, ont i halsen osv.
sov såg film, sov.. hur underbart som helst hur mycket kan man sova egentligen? Men vakna piggare idag men vid ansträngning kommer värken i örat tillbaka och de börjar göra ont i halsen. 
 
Är iallafall ledig söndag & måndag så tisdag eftermiddag går jag på igen så blev lite längre ledig än väntat men vad ska man göra? Jag har inte feber men kroppen är slutkörd! 😏
 
Förbaskat också, men men.. 
#1 - - Åsa öberg:

HEJSAN

Man ska nog helst lyssna på kroppen men det är inte lätt jag vet
Men man kan inte samtidigt vara hemma för minsta lilla när man jobbar då blir det ju ingen ekonomi av det
KRAM Åsa

Svar: Det var nog sömn som behövdes har ont i halsen o örat fortfarande men inte som i torsdags o fredags sen har jag sovit herregud! Har nog aldrig sovit så mycket som denna helg
Erika Pettersson