39 timmar

Har tillbringat 39 timmar & 15 minuter på jobbet Fredag till Måndag inte varit där i sträck dygn alltså utan jobbat sammanlagt den tiden Fredag (5 timmar & 45 min) lördag (13 timmar) söndag (13 timmar) & måndag (6 timmar & 30 min)
 
Bara helgen tog på krafterna enormt mycket då det blev en tuff helg. 😴 mycket som hände, men man reder ut saker bra som tur är!
Men trött var jag idag fy attans inte blev det bättre av att bemanningen smsar mig 6.00 i morse om jag ville fortsätta jobba idag efter mitt ordinarie arbetspass slutade nämligen 14.30 idag och dom undra om jag ville börja 15.00 till 9.30 imorgon bitti eller 18.00 till 9.30 imorgon sa nej och åter nej sedan undra dom om jag ville jobba på min lediga dag imorgon 7.30-10.30!
Nej tack 
 
Jag kände visst bra med pengar, men nej tack!
Efter jobbet så hämta jag Oscar & Zeke vi handlade lite gott till kvällen vår första kvälls tillsammans sedan Oscar gick på semester i fredags.
 
Nu har jag sovit korta stunder vilket känns sådär jag vill ju hinna med o umgås med mina grabbar, men var trött så ögonen tårade sig när jag kom hem.
Har även hunnit ta en promenad med Zeke bara han & jag han är så extremt mattekär nu men kroppen strejkade knappt så jag orka gå upp för trapporna efteråt förens ögonen åkte igenom av trötthet.
 
Men nu ska jag vila & slappa hela kvällen framför tvn/serier den blir de middag o ett kvällsvarv med Zeke ett lite längre när man piggnat till o de är svalare ute. 
Bröt ihop för en stund sedan tårarna bara kom alltså detta är inte kul inte när det går till den gränsen att man bryter ihop för att tröttheten tar överhand. 😓
 
Zeke har legat på mig, bredvid mig o lämnar inte min sida han visar tydligt att han är glad över att jag är hemma nu. 😁
Han blir jämt sån om jag jobbar intensivt en period!
#1 - - marianne:

Klart han blir extra mammig när du varit borta så mycket.
Hoppas du hinner vila ut nu innan du går på nästa intensiva period....lite irriterande att bli väckt så tidigt, men de behöver ju veta att drt finns folk.
Jag brukar försöka komma ihåg att stänga ljudet på mobilen när jag ska sova
kram

Svar: Hoppas de också! Igår var de inte roligt herregud så trött jag var.😓

Ja d svar surt och grejen är att dom inte ens ska förfråga mig/ta ur mig på jobb i första hand jag har 100% tar dom ut mig blir de direkt kval övertid med 400kr i timmen och jag har pratat med
Våran chef flera gånger och jag vill ju gå ut extra om de behövs folk, men jag får inte! 😏
De kostar kommunen för mycket pengar har jag fått tillsvar så bemanningen får inte förfråga dom med 100% först o främst .

Fick förfrågan i tisdags med att köra 4,5 timme i onsdags svararde ja o sen bara nej tyvärr vi måste ta någon annan som inte har så hög % som du varför förfråga då? De kan dom göra om dom inte absolut får in någon annan utan måste vända sig till oss 😛

Jag gick ju ur 4 pass på kval övertid i juni o herregud de blev inte populärt i slutändan. 😏

Ska ha ljudlöst på nu varje dag missade de då var så jäkla trött efter helgens jobb så måste somnat på sekunder efter jag la mig.
Erika Pettersson