Fransk ananaskaka đ

Det kanske blir nÄt bak hos mej sÄ smÄningom, dÄ jag flyttat.
Lasset gÄr sista helgen i mars, men jag har inte berÀttat för mÄnga, sÄ har inte Janne ellee nÄgon annan som han kÀnner, lÀst i bloggen, vet han det inte.
Han Àr inte den som visar kÀnslor, förutom om han Àr arg, och det kommer han inte att bli. Han kan tiga, lÄtsas som ingenting för att inte lÄtsas som att det berör honom, vara spydig och sÀga elaka saker, försöka psyka en eller ljuga ihop saker, jag har lÀrt mej tolka dessa saker ganska bra, och jag tror han kommer att tiga, och lÄtsas som ingenting. Det kan ju hÀnda att han vet redan, men jag kommer inte att nÀmna det för nÄgon som han umgÄs med.
Jag tycker om att laga mat och baka, men eftersom jag inte Àter fikabröd sÄ blir det ju inget bak, men syrran vill alltid ha nÄgot till kaffet, sÄ jag antar att jag kommer att baka nÀr jag flyttat, Ätminstone under de perioder hon Àr i stugan. Den ligger ju bara en km frÄn mitt.
NÀr jag flyttade in pÄpekade jag detta om sladden, men det var tydligen ofarligt, tror det var nÄgra plupplar pÄ Àndarna sÄ man inte kom Ät strömmen genom att ta pÄ de. Men vem sjutton vill ha lösa sladdar hÀngande i taket? Inte jag!
NÀr han blir arg, slÄr han sönder mina saker, som han gjort med mun hÀsttransport, min TV, min mobil osv. Men han har ju ingen anledning att bli arg pÄ mej för detta, sÀrskilt inte som han sjÀlv gÄr runt och sprider ut att han
HAN sparkat ut MEJ frÄn huset...
JasÄ, du visste inte att jag ska flytta till Böda? I sommar ska jag jobba som servitris, jag Àr utbildad som servitris och jobbade som det i början av min yrkeskarriÀr, sÄ man kan sÀga att cirkeln Àr sluten, haha
JodÄ, men du hade nog en liten paus frÄn bloggarna dÄ, i inlÀgget "vilken tajming" 14 januari har jag skrivit om nytt jobb och var jag ska flytta, till och med bild pÄ huset.
Jag lÀngtar galet till jag Àr dÀr, det kÀnns helt plötsligt sÄ tufft med flytten, alltsÄ att packa och fixa klart allt hÀr, jag Àr lite orolig för hur kroppen ska orka jobbet pÄ krogen ocksÄ, men samtidigt ska det bli jÀtteroligt och spÀnnande att komma tillbaka in i restaurangvÀrlden.
Det dÀr lÄter verkligen gott, sedan sÄ fint att servera sÄ dÀr i ett hjÀrta :D. Eller ja form :).