Bli med bil?

Idag har jag, Viktoria o Fredrik (lillasyster & storebror) diskuterat detta bil köp ytligare!
Han är ju fortfarande i behov av bilen, men slutet av februari så får jag & Viktoria hämta bilen då har han hunnit fixa de sista på den som ska fixas och han hinner fixa nya bilen!
 
Så om en månad om vi bestämmer oss till 100% så blir vi med bil och de kanske låter konstigt för dom som känner oss varför dela bil med lillsyrran som bor ca 6 mil bort nämligen i Linköing! 
 
Jo tanken går så här hos oss båda.
Jag är i behov av en bil dels för att kunna ta mera jobb och även ta mig till saker bättre men hur ska Viktoria kunna utnyttja bilen då?
 
Vårat upplägg att dela bil går till så här;
Dom helger jag åker till Daniel så lämnar jag bilen hos Viltoria då har hon bilen dom dagar jag är hos Daniel och kan utnyttja den då Daniel har egen bil har vi ändå tillgång till bil.
 
I sommar kommer Viktoria har första tjing att ta bilen till jobbet då hon flyttar hem till Finspång i början av juni till i början av augusti.
Jag har så nära till jobbet 15-20 min promenad eller ca 7 min på cykeln o 5 min hem så blir bara dyrt för mig o ta bilen den korta biten o hon har längre än mig!
behöver hon bilen får jag köra den till Linköping sen yar jag bussen hem några dagar senare så kan hon ha den någon vecka eller två vi kommer nog på en bra plan när väl bilen är våran men hon går med o delar på den enbart för o få en bil över sommaren o för dom ynka pengar vi köper den för 2000kr var så är de värt 2000kr för enbart använda den under sommaren!
 
Men vi delar även på försäkringen men övrigt som bensin storvinst själva för.
annat som ska fixas dels på ev kommer jag att betala mera för jag har högre inkomst en henne. 
och skulle aldrig neka henne o ta bilen eller köra hem henne/hämta henne osv när hon vill hem över en helg till Finspång. :) 
 
så vi får se men som det känns idag ska vi bli med bil de är en volvo kombi men gammal modell en skrutt bil rent utsagt men den går även om den inte är så fin o titta på haha^^
 
men det är en gammal trogen Volvo som går o går! 
 
Visa fler inlägg