Välkommen till min verklighet!

Detta utrykt välkommen till verkligheten har blivit en grej sä fort man det är något så kommer dom orden på ett negativt sätt såklart.
 
Jag undrar hur många som vill och skulle orka vara i min kropp, välkommen till min verklighet. ✌️😑
 
• vänster foten har lagt av det är dags för en ny kortisonspruta, men tror ni jag får en? tidigast i juni! 
en i halvåret var dom hjälper ca 3 månader per gång.
nu medicinerar vi med smärtstillande som om de är så bra o äta ?
vänster vaden har börjat bli sämre pga foten.
 
min rygg pallar inte med min vardag!
älskar mitt nyaste jobb men alla dessa lyft vi gör påfrestar ryggen jag vet inte om det är lyften eller något annat som gör att ryggen värker så i helskotta eller så beror de på foten felbelastning när jag rör mig jag hoppas o tror de beror mer på de men vet att ryggen har strejkat tidigare när man kör mer än normalt med lyft per dag.
men ryggen brukar kunna släppa efter ett tag annars får jag väl be om lyftteknik utbildning igen då så man får mer råd o tips även om man innerst inne kan mycket!
 
• ledvärken är tillbaka vet inte om allt detta hänger ihop.
ledvärk, foten kränglar & ryggen kanske hör de inte alls ihop med lyften på jobbet men man börjar ju fundera vad man gjort annorlunda vad har förändrats!
 
Tror personen som hela tiden gnäller o säger välkommen till verkligenheten aldrig skulle klara av denna värk i kroppen sen jobba o jobba idag har jag fart runt o gjort lyft tog ett extra lyft med vi brukar inte åka dit men de gjorde jag idag då de krisade med folk så blev extra ut/in i bilen hela tiden! 
 
Men som sagt bästa jobbet.❤
har nu tre av sex ställen jag stormtrivs på som jag mer än gärna går in på o jobbar o nu fick man dessutom vikariat de är toppen! 👌
 
Njuter av ett varmt bad så här på kvällen när kroppen bråkar! Slut gnällt nu kör vi positiva inlägg ett tag framöver 😉😘 i morgon är jag ledig som de ser ut just nu!
är ledig fredag, lördag & söndag men man vet aldrig sånt kan ändras kanske inte lördag & söndag förstås för dom tar inte gärna ut mig på jobb nu när jag går på schema helgdagar men men.. 😉 Vore fint ju o få in mer timmar, mer dagar! 
Visa fler inlägg