Ser mörkt ut!

Ett tag såg det ljust ut började sakta komma ur detta och började sakta bli gladare,piggare,matlusten hittade tillbaka, men ett ordentligt bakslag slog nu till!
 
Jag är dessutom expert på att trycka ner mig själv, se allt negativt och ha svårt o komma ur detta mörker igen!
Inte visste jag att det skulle ta så här hårt på mig att det tog slut mellan mig & D, men det har tagit så mycket hårdare än jag kunde föreställa mig och de känns ganska otäckt för man inser hur lite man vet om sig själv i såna här lägen.
 
Just nu ser det mörkt ut i min vardag, i min värld jag sover dåligt, drömmer om nätterna, vaknar med ångest och hjärtklappning.
 
Jag trodde verkligen det var på g åt rätt håll, men så slog det till igen hatar o vara deprimerad vill vara glad,pigg och må bra och sända ut massor glädje.
 
Men det är inte bara allt med D och att förhållandet tog slut som påverkar mig det är en del, men inte enbart de utan familjegrälet som uppstått påverkar mig nog minst lika mycket om inte liiiite mera då de pratar vi om oftare och de märks tydligt hur tufft allt blivit. 
 
Men allt detta påverkar mig mycket även saker som jag inte vill skriva om gällande D & mig, men har kurator möte på Måndag så längtar dit!
Visa fler inlägg