God fortsättning ✨

God fortsättning på nya året ✨😊
fy vad trötta vi varit idag vi landade hemma ca 00.30.
Eftersom det kom smällar då så var det bara in med hundarna dom skulle behöva rastas, men Zeke är skotträdd medans Phoneix inte brydde sig alls så cool liten valp han är.
 
Runt 01.30 tog vi ut båda för ett sistan varv och då lyckades Zeke göra ifrån sig tillräckligt för att kunna sova till 04.00! 
Då var det bara upp och vi båda gick ut med hundarna men då var de cool lugnt ute så Zeke var jätte nödig och gjorde båda delarna även om han var på sin vakt.
Men han behövde bajsa han gör ju alltid de sista varvet så klart de blev knas nu när han var så orolig o inte kunde vi rasta dom vid 22.00 innan de började smälla ordentligt sen 00.30, 04.00..
 
För oss är nyår inget roligt längre men i år gick det ändå betydligt bättre än förra året tackvare att vi hittade ett lugnade medel som funka på Zeke.
 
Sedan fick vi sova till 08.30 då fick Oscar ta dom en sväng.
Men upp gick vi inte förens 10.30 😉
Hundarna har sovit som jag vet inte vad idag klart deras rutiner har ju rubbats rejält och våra med men vi har ju lättare för de än dom.
 
I övrigt har vibara legat o vilat, kollat film ah vi städa lite och handla inför en ny arbetsvacka. 
Men mycket vila då hundarna mest dels sovit mellan promenaderna.
 
 
Men nu ska vi ta kväller.
Oscar börjar jobba imorgon efter lite ledighet och jag kör på torsdag. 
#1 - - Marianne:

Usch, jag minns min ena collie som fick en smällare kastad efter sej en påsk, efter det var hon som ett vrak även när det åskade, försökte gräva sej genom golvet. Då smällde de ju hejdlöst flera dagar runt nyår och hon kunde knappt göra ifrån sej ens en gång/Dag, stod bara och skakade ute även då det var tyst. Det är skönt att det inte säljs sånt snart.

Svar: Samma hände Zeke första nyåret då var han ju inte gammal 😔Några ungdomar som skulle skrämma oss och kastade smällare efter oss sen var det kört.

Men nu börjar det ju bli bättre så himla skönt. 😊
Erika Pettersson