Renovering 😉

Äntligen var dagen hĂ€r dĂ„ vi skulle fĂ„ en lite renovering i lĂ€genheten. 😊
 
Ni som följt mig vet ju vilka besvÀr vi haft i lÀgenheten sÄ dels de har ju gjort att vi letade nytt boende, men jag passar pÄ o förklara hÀr vi leta lÀgenheten och sedan gick jag nÀstan in i vÀggen dÄ bestÀmde vi oss för att tagga ner jag mÄdde inte bra/mÄr inte bra det blir absolut bÀttre men att ta pÄ sig ytligare en sak som flytt o allt vad de innebÀr var i fel lÀge dÄ & nu.
 
Just nu Àr de fokus pÄ att komma tillbaka pÄ banan igen.
SÄ vi bor ju bra o har massor planer framöver oss sÄ en flytt kommer men inte i sommar.
sÄ nu vet alla man mÄste göra prioriteringar i livet o vi ska inte ha barn sÄ dÄ behöver vi inte bo större. 
 
Iallafall i morse 6.45 lÀmna vi ifrÄn oss nyckeln och Äkte alla tre till Pappa för o Àta frukost innan vi Äkte ivÀg pÄ jobb bÄda tvÄ.
klockan 7.00 satte renoveringen igÄng.
 
Nu har vi nya fönster 😍
Jag Àr sÄ himla nöjd & glad.
 
Fick byta arbetstid idag dessutom sÄ slutade tidigare sÄ jag har nu stÀdat som en tok fy sÄ de sÄg ut nÀr jag kom hem, men har stÀdat i  1 timme & 45 minuter.
Även hĂ€ngt tillbaka gardiner, lampor, blommor m.m.
 
StÀdat sÄ gott de gick och imorgon innan jobb blir de en vÀnda till, men som tur Àr hade vi lagt plast över möbler, tv, osv vi fick sÄn plats av dom o fick tÀcka allt vi ville sÄ tackvare de sÄ hade de hamnat mesta dels pÄ de som gick vika ihop och kasta. 
Blev en hel glasdörr till balkongdörr med Zeke kommer Ă€lska o ligga dĂ€r. 😊
#1 - - Marianne:

Alltid sÄ frÀscht och fint nÀr man fÄr nytt, men jisses vad de kan skrÀpa ner och lÀgga byggdamm överallt, de dÀr snickarna!!!!! FrÄga mej som bott med en i 12 Är, haha
Zeke fÄr ju bÀsta utkiksplatsen dÀr <3

Svar: Tog de allra vÀrsta igÄr och kroppen sa ifrÄn kÀnns Àven idag eftersom jag stÀda sent o de satte igÄng min stress o tog lÄng tid o varva ner.
Men vi ska hjĂ€lpas Ă„t i helgen eller pĂ„ fredag nĂ€r vi bĂ„da Ă€r hemma o köra Ă€nnu mer de blev skapligt rent men de letar sig in överallt ju. 😰
Men vilken skillnad vad ljust o fint de blev eftersom vi fick mer ljusinslĂ€pp i vardagsrummet 😃

Ja han kommer Ă€lska o ligga dĂ€r 😊
Erika Pettersson