Zeke & Bella

Bella åkte hem igår kväll för att komma tilbaka imorgon egentligen o stanna torsdag-fredag, men Maria (syrran) skickade i morse och frågade om jag kunde hämta Bella redan idag då hon låg hemma sjuk.

Inte mig i mot Zeke & Bella fungerar ovanligt bra ihop.
Hon har en enormt lugn inverkan på Zeke dock är det svårt o tyda Zeke om han trivs eller tycker de är lite jobbigt med sällskap han skulle nog föredra en lekkamrat, men dom finner sig bra i varandras närvaro.

Zeke är ju van att vara ensam hund och få all uppmärksamhet och Bella tar ingen uppmärksamhet hon lägger sig på ett bra ställe sedan ser man inte röken av henne förens det är mat för dom eller vi ska gå ut, haha!

Jag tycker det är nyttigt för Zeke o ha sällskap han ska ju vänja sig vid de.
Dessutom är dom så lugna o gå promenader med Zeke känns som han blir mer lugn och så med sällskap Bella är ju en gammal veteran hon är ju ingen ungdom längre så som Zeke är.
Nu får i alla fall hon stanna här tills Fredag eventuellt.

Efter att ha tagit en fika hos Maria o varit där en stund så tog vi en promenad hem hade redan innan lämnat kameran i bilen så jag slapp springa upp med hundarna för trapporna och sen ner igen så stod den där o väntade tills jag var hemma igen.

Innan vi gick in så tänkte jag fota lite eftersom vädret är jättefint!
Lättare sagt än gjort det kan vara svårt med en hund, men två!!
Så fort jag flytta på Bella så följde Zeke med och flytta jag på Zeke följde Bella med, haha..
Jag gav rätt fort upp, men här är några i alla fall.