Ta tag i mitt liv!

Under mina tre veckors sjukskrivning nu ska jag ta tag i mitt liv!
 
Inte bara jobbrelaterade saker utan annat också.
En sak som jag måste ta tag i är sköldkörteln problemet jag kan omöjligt tappa i vikt, ja så är fallet tror det eller ej!
Men jag kan röra mig äta mindre osv men det hjälper inte.
Jag börjar bli piggare, men det tar tid och kommer att ta tid.
 
Ringde idag för o försökte nå vårdcentralen för att få en tid till min vanliga läkare som började utreda detta med sköldkörteln, men ringde försent så får återkomma till dom på Måndag.
 
Jag har läst massor i grupp på facebook, på Google och så många skriver att det finns andra mediciner en levaxin som jag äter som är bättre.
Sen behöver jag tid till en dietist som kan hjälpa mig med kost och vad jag bör äta o inte bör äta.
 
Har bestämt mig för o läsa på, skriva ner alla frågor, samt gå till min läkare få ställa alla frågor och reda ut detta vad vi ska göra åt mina besvär!
 
Flera jag läser om har lyckats vända sina liv o gå ner i vikt, behålla vikten, samt må bra fysiskt och psykiskt även blviit friskförklarad ifrån sin sköldkörtel sjukdom. 
Och inte är i behov av medicinering längre.
 
Jag kanske aldrig blir fri men jag ser ju att levaxin inte är bra o äta enligt flera och de finns bättre mediciner varför skrivs inte dom ut??! Hum.. 🤨
 
Ska gå till botten med detta. 👍😊
Läkaren igår sa också att det är otroligt viktigt o få rätt medicin och dos för o må bra. 
 
Ska ta tag i mitt liv ✌️❤️
#1 - - Marianne:

Detta med läkemedel är en djungel...titta bara på hur många olika sorters nässpray det finns...eller vanliga receptfria värktabletter....ibland tror jag läkaren skriver ut en sort av vana.

Kram

Svar: Jao det är nog så :) Men vill träffa läkaren o prata lite o se om jag kan förstå sjukdomen bättre.

Kram
Erika Pettersson

#2 - - Manda Stillnert :

Brukar inte kommentera men nu tänkte jag göra de. Har samma problem som dig med skörldskörteln och vet också att de finns andra mediciner men hos oss skriver de bara ut levaxin vilket inte tar på mig. Så bokat tid hos en specialist privat istället. Du behöver bli skickad till en endrikrinolog istället :) Vanlig VC läkare kan sällan hjälpa tyvärr!

Svar: Okej tack för tipset. 😊
Erika Pettersson