Hemklickat 😍

Lönen kom nyligen in och lika fort försvinner stor del av den. 🙈 
 
Jag vet att det är tabu att prata om ekonomi för många tar illa upp och många där ute har det sämre, men jag tycker det är kul o visa upp kanske kunna inpspiera andra bad man köpt/klickat hem.
 
Denna månad bestämde jag & Oscar att vi skulle unna oss lite extra eftersom jag jobbade rätt då jäkla ordenligt förra månaden så blev det en otroligt fin lön och nästa månad blir minst lika bra så då sa vi att vi har både råd att spara plus unna oss, men bara denna månad.
 
Oscar köpte sig flera spel svindyra enligt mig, men vi valde en likadan summa vi fick göra vad vi ville med.
Han valde sitt & jag mitt.
 
Utöver saker till hemmet som vi köpt lite grann så köpte han som sagt spel och jag klickade hem massor kläder.
Eller massor o massor, men jag är nöjd.
 
Ifrån bonprix beställde jag dom tre översta tröjorna plus ett 5 pack set med linnen jag inte la in bild på vanliga basic linnen i olika färger, rosa, vit, svart, marinblå & grå.
 
Sedan spanade jag in rean på ellos efter att syrran sagt kolla där dom har mega rea och såklart var jag tvungen o kika och hittade där allt på understa raden.
En tunn blus/bomberjacka jättetunn så man kan ha som innejacka så snygg har ju två sen innan en svart tunn en ny jag köpte i november i Ullared.
Blev även en blommig tröja så himla fint till våren.
Sedan ett par marinblå jeggings tunna som också är perfekta till våren. 
 
Som ni ser går allt i typ blått/marinblått 🙈
Jag älskar ju rosa & svart, men har köpt mer marinblå & ljusa jeans o byxor så kände att de har högtid att köpa in andra färger.
 
Nu är det nog paus på klädköp ett tag.
De som ska köpas mat gång är ett par ordenligt promenad skor för mina gamla är utslitna och behöver bytas ut o mina fötter längtar efter att slippa vinterskorna o använda nya asics skor. 💕
 
Men det var allt dags för matlagning och sen farmen kl 20.00 😊
#1 - - Marianne :

Oj jag skrev visst kommentaren som skulle vara till detta inlägg, på d3t förra...haha

Svar: Haha såg de 😂🙈
Erika Pettersson