Extra pass! 💪

Innan någon kommenterar något så jag vet jag hade bestämt mig för att trappa ner och jag är tacksam och glad över att alla både ni o flera bryr sig, men jag måste känns efter själv.
 
Denna vecka har jag valt att jobba extra dom behövde folk på ambulernade (i den arbetsgruppen) och jag tror dol flesta vet hur mycket jag gillar att vara där. 😊
så jag tog ett pass idag och sedan tog jag imorgon också för jag tycker det är så otroligt roligt att vara där.
 
Två extra pass denna vecka innebär att jag jobbar 7 dagar denna vecka måndag till söndag, men med stöttning ifrån Oscar så går det galant.
Jag vet att de kommer bli tufft, men jag vill och dessutom tjänar jag inte för dumma pengar.
 
Har tagit fyra extra pass och tjänar sjuka pengar eftersom jag får kval övertid omgående och väljer att ta det i pengar i stället för komp! 
 
Aja nästa vecka har jag iallafall tagit semester ett jourpass så det ska bli riktigt skönt o vara hemma i flera dagar men tog semester pga att vi ska iväg på tisdagen.
 
Nu ska jag vila ihop med Zeke 😊
Gäller o ta vara på timmarna man kan vila på. 
#1 - - marianne cargus:

Har inte chefen åsikter när du tar extrapass direkt efter sjukskrivning? Min har haft åsikter p.g.a att jag försökt slippa de långa passen.

Sen funderar jag på om du kollat skatten? Hur mycket du kan jobba/tjäna utan att skatten äter upp förtjänsten... ibland jobbar man då mycket att man får ut mindre än om man hållit sej till sitt schema. Viktiga saker att tänka på
Kram

Svar: Chefen är bara glad att man ställer upp 😉Bristen på folk är så pass stor att det lir kaos om någon är hemma.
Jag var sjukskriven endast två pass sen var resten mina lediga dagar.

Har inte riktigt koll på de där hur mycket skatten äter upp eller jag vet ju vilken % som dom drar, men nu tar jag ut detta i pengar pga att vi varit till vet med Zeke o ska iväg igen.

Men tanken är o samla på mig komp om jag jobbar extra för hag vill kunna ha lediga dagar framöver. 😊

Men ska kolla upp de du skrev om.
Kram
Erika Pettersson

#2 - - marianne cargus:

👍

#3 - - Anita:

Men såå mycket du jobbar... Kram !

Svar: Lite för mycket men nu ska jag inte jobba extra med på ett tag 😓Kram
Erika Pettersson