Varit sjuka! 😞

En del har säkert redan hört/läst, men Oscar & jag har legat i magsjuka det började först hos syrran och sedan gick det över hos dom så vi sågs ju på begravningen och sedan var jag& Oscar dit en dag o tog en fika.
 
I måndags kväll började Oscar må dåligt under sen kväll/natt var det min tur!
Tur i oturen kunde jag rasta Zeke på morgonen där på sedan kom syrran tidigt o hämta honom för att skjutsa honom till pappa tur de för jag blev sämst av oss båda. 😝
 
Idag mår vi bra sedan igår inte 100% okej i magen men klarat oss över 48 timmar så då kan vi vistas ute igen? Dom säger ju 48 timmars regeln vid magsjuka.
 
I helgen ska jag försöka jobba men ska inte friskanmäla mig förens imorgon försäkerhetsskull. 
Eftersom jag inte känner mig 100% bra orkeslös och fortfarande problem med magont efter måltider osv. 
Man önskar inte ens sin värsta fiende o må så här.

Ändå har vi varit ute en sväng idag det behövs friskluft ordenligt. :) 
En sväng till affären våga vi också eftersom vi ska iväg imorgon så tänkte jag vi måste våga oss ut och se hur kroppen reagerar när vi är ute o rör oss så imrogon är det vrinnevi igen med Oscar, vi hoppas på bra besked angånede hans fot.

#1 - - Cecilia:

48 h efter sista symptom, gäller alltså även dålig i magen inte bara sista spyan 😊 Krya på er!

Svar: Tack 😊
Erika Pettersson

#2 - - Marianne:

Fy sjutton, det verkar vara jobbigt med magsjuka, jag har som tur är, aldrig haft det, men jag har varit matförgiftad två gåger. Jag antar att symptomen är de samma men under kortare tid...tror jag var dålig under en halv dag eller så båda gångerna

Svar: Åh då har du verkligen haft tur.Jag brukar inte åka på magsjuka så ofta när man var yngre hände det oftare, men nu har de hänt lite oftare igen o de är så hemskt.

Tar lång tid o bli återställd 😓
Erika Pettersson