Tipsar: Nya jeggings 😁

När det blev så varmt förra veckan så blev det lite panik eftersom det inte var planerat så fick det blir en del inköp av kläder.
 
Vill bara tipsa om dessa jeggings ifrån ellos. 👌
Jag har svårt att ha byxor som kräver bälte då jag har ett ärr på magen som inte klarar tryck ifrån bälte / knapp på byxor förr gick de fint men efter ett otäckt sår så har ärret blivit så känsligt så jag undviker med knappar/bälte.
 
Dessa jeggings har jag använt mycket av förr och nu har jag tre ifrån ellos ett äldre par sedan dessa.
Köpte ett par ljusa och ett par mellanblå.
Sedan beställt ett par till ljusa ifrån hm + köpt ett par vita byxor som jag hoppas ska funka. 
Här hittar ni dessa jeggings. 
Finns upp i stora storlekar för er som också bär på några extra kilon dock är dom stora i storlek så man ska gå ner en storlek tycker jag iallafall. 😊
 
#1 - - Marianne:

Vad är det för skillnad på jeggings och leggings?
Jag längtar som sjutton efter varmare väder nu så jag kan ta fram min skinnjacka, men det känns som om jag blivit frusnare nuförtiden.
Det låter bra att värmen kommer nästa vecka....på torsdsgen åker jag till Öland, bestämde det lite impulsivt efter jag bokat för Ava....behöver komma till havet, tänkte Jylland först, men orkade inte engagera mej med att boka båt och boende.

Svar: Bra fråga 😂Men jeggings är som jeans & leggings samtidig de är mer jeans matrial men utan gylf och knapp och oftast mer bomull i där av blir domn jätte mjuka och stretchiga.

Passar mig så otroligt bra😊
Och så är dom tunnare i materialet så de passar fint nu under vår/höst.

Skönt att komma ut o resa de förtjänar du och njut sen. ❤️
Hoppas du får tur med vädret också
Erika Pettersson

#2 - - Miss Jennifer:

Snyggt :D

Svar: Tack 😊
Erika Pettersson