Otur till max! 😓

Finaste älskade Oscar ❤️🤦🏻‍♀️
Igår sent ringde han och väckte mig för att han halkat på sitt jobb inne i poduktionen! 
 
Golvet har tydligen halt som tusan så han halkar och vad han berättat för mig o fått höra av kollegor som såg allt så vred sig foten i ett väldigt illa läge och hela hans kroppstyngd hamna på foten.
 
Så en kollega till honom var otroligt snäll o skjutsade hem Oscar igår hela vägen jag var bredd att ge mig iväg för att hämta honom, men så otroligt snällt!
 
Idag jobba jag 7.00-10.00 för Oscar fick en läkartid kl 10.30 idag här i finspång men tyvärr har dom inte röntgen så vi blev inskickade till vrinnevi i Norrköping.
 
Där tillbringade vi ifrån 12.30-18.30 😏
Han blev skickad på röntgen efter timmar kom läkaren och var inte nöjd så det blev återigen en vända på röntgen för fler bilder och vi fick inga svar. 
 
Har vi tur: en kraftig stukning
Har vi otur: är ett ligament i foten av och det blir operation inom en vecka. 
 
Kändes så bra att få höra eller inte dessutom fick vi inga svar efter massor timmar där inne så vi måste tillbaka imorgon helst ville dom ha in honom kl 8.00 till akuten men pga begravningen som är imorgon så får jag & Oscar
gå på den sedan åka in ca 12.00
 
Jag kände hur ska jag  göra? 
Men läkaren sa att de gick bra o komma bara vi kommer imorgon dock kan väntetiden på akuten vara betydligt längre vid lunch än morgonen, men sånt är livet.
jag kan inte missa begravningen och de hade gått o lösa att Oscar åkte ensam, men han ville inte eftersom de var ok o komma efter lunch.
 
Otur är ju bara förnamnet för oss nu!
Han hoppar runt på kryckor här hemma och blir hemma ja ett bra tag. 😞❤️
 
Älskade ❤️
Önskar jag kunde ta din smärta.
 
Arbetsskada ska skrivas eftersom det hände under arbetstid och pga att de var snorhalt på golvet och tydligen fler som halkat där inne! 😑
 
#1 - - Marianne:

Ajajaj...jag känner hur ont det gör :'(
Arbetsskada....glöm nu inte försäkringen....arbetsgivaren måste ha en, samt om ni har en egen så kolla där också... (jaaaa jag är mammig, det vet du ju)
Sen hoppas jag att arbetsgivaren blir ålagd att ordna med golvet....
Oscar får göra som jag gjorde....skaffa en rullator och putta runt de saker han vill ha med sej...haha

Svar: Han säger att han inte har ont eller värk enbart när dom undersökte o kände på de ömma ställena, men ingen värk i viloläge så han kan sova bra osv.De jobbigaste är ju o ta sig framåt nu fick han godkände o stödja på foten idag.😊

Haha ja nu jobbar jag bara imorgon 8 timmar o han lär väl sova bort en del av dom timmarna sen är jag hemma i helgen o är ledig. 😊
Sen hoppas vi foten är ok på måndag så han kan ta sig framåt bättre.

Jodå de har påbörjat o skriva arbetsskada och Oscar har ringt idag o fixat o donat med försäkring så det är på gång!
Dock vill dom ju ha in undersökningen från nästa vecka med för de är ju då de avgörs om de blir operation eller ej o då blir det mer omfattande än idag.

Men han lär ju garanterat få ut en liten slant för detta.
Han skulle prata med chefen imorgon igen.
Erika Pettersson