Mer uppdatering

Vilken tuff dag vi haft idag.
Först begravning för Morfar förvisso gick det bra och oscar följde med det var osäkert så jag hade messat mamma igår o ville förklara varför han inte skulle komma, men han ville med. ❤️
Han hoppade in där o de gick ju fint tufft o hoppa fram på kryckor dock.
 
Vi åkte till Pappa och byte kläder och skjutsade hem pappa då eftersom han också fick hoppa över begravningsfikat för att ta hand om hundarna, men alla förstod ju omständigheterna. 
 
vi tre som inte kunde komma fick hemskickad en stor bit smörgåstårta av Mamma så de satt fint när vi väl kom hem.
 
Men uppdatering om Oscar då. 
Iallafall så var vi på akuten idag igen idag gick det snabbare tror vi var där omkring 3 timmar idag.
en ny röntgen av friska foten för att jämnföra med skadade foten.
 
Det kikade på läkare idag den som var kunnigast var verkligen 👌 toppen!!
Han drog i foten o oscar fick mest ont av att han tröck så hårt 😂
 
Dom kunde inte utesluta att ett ligament gått av i foten, men han sa att han tror ju inte de eftersom de verkar vara så pass stabilt i foten och dom vill inte öppna/operera för att utan vi blev hemskickad och Oscar får stödja på foten i den mån han känner att det funkar.
 
Så lite stöd av kryckorna men igår sa dom att han absolut inte fick stödja, men idag verkade det vara en mer rutinerad läkare o sen en yngre som håller på o lär sig!
 
Nu ska svullnaden försöka gå ner så foten måste vara lindad och sen tillbaka om ca en vecka för en ny röntgen där dom vill ha en stående bild så han ska stödja fullt ut på foten o ny bild ska tas.
 
Då kommer dom se och avgöra om de behöver opereras men så som han slet o drog i foten o Oscar inte kände något så är sannorlikheten liten att något gått av. 
Skelettet är helt iallafall.
 
Arbetsskada är på g och allt med försäkringar osv. 😊
blir tidigt i säng för oss ikväll rejält trötta. 
 
Godnatt 😴
Finaste 😘
#1 - - Marianne:

Jobbigt med begravning, men nu har ni fått ta adjö på ett fint sätt.
Så skönt att det inte verkar vara något allvarligare fel. När man stukat/vrickat, brukar de vilja att man stöder lite så man kommer tillbaka fortare.

Svar: Han går bättre o bättre för varje dag så de känns otroligt skönt 😊Vi ska tillbaka på fredag och då får vi väl svar hoppas jag.
Erika Pettersson