13 timmar... 😳

Hoppas ni alla har en kanon bra dag själv spenderar jag 13 härliga timmar på jobbet, men ska faktiskt inte klaga för gårdagens arbetspass gick som en dans fast då jobbade jag förvisso bara 16.00-21.30 så det går ju inte riktigt jämnföra med idag.
 
Men hittills har dagen rullat på bra brukar tycka det är segt där vid 17.00-19.00 då börjar hemlängtan komma krypandes speciellt när man vet att man ska tillbaka dagen efter igen då vill man hem o hinna få tid hemma, men men.
 
I övrigt är det så jäkla tråkigt väder det regnar och är
kallt inget roligt väder oavsett om man jobbar eller inte så är detta inte roligt man vill ha sol & värme.
 
Men samtalet igår jag var på med denna psykolog gjorde något jag fick sån jäkla energi igår hela arbetspasset flöt på sov halvskapligt i natt och har hittills känt bra energi och inte börjat bli trött än utan känns som dagens pass också kommer vara fyllt med sån härlig energi. 😊
 
så otroligt skönt för det är
en lång helg jag jobbar men otroligt skönt att ha energi så gott som hela dagen klart man på slutet av passet är trött så är de ju.
 
Men jag njuter av den energi jag samlat på mig. 
 
#1 - - Marianne :

Långt pass, men skönt att du fått energi och inte känner dej trött.
Förstår att du längtar hem den tiden då man normalt brukar äta och umgås med sin familj.
Kram

Svar: Ja men gårdagen flöt på vart inte ens rastlös dom där timmarna. 😊Hoppas denna dag går lika bra o lika fort framför allt.

Kram
Erika Pettersson