Vilken vecka 🌺

Ursäkta den extremt dåliga uppdateringen som sker här inte tusan blir det bättre. 😝
Men jag gick ifrån en lugn vecka till att ja som vanligt få en hel del jobb jag är rätt fullbokad om man säger så, men jag vill jobba mycket.
 
Jag har börjat ta bort tillgänglighet regelbundet så de inte blir så där extremt mycket jobb i rad utan man får en två dagar ledigt sen kan man köra igen.
 
I veckan nu körde jag intro hos en till brukare gick kanon bra så äntligen utökar vi med ett ställe till och jag har ju alla delegeringar som krävs där klara så de känns skönt.
därför behövde bara två intro dagar sen klart!
Har sammanlagt sex stycken ställen nu ett jag är på kanske en gång om året/knappt ens de är borttaget för man kan inte komma dit efter så långtid utan intro igen & igen, de är svårt där dessutom.
 
Idag ska jag kör jag ett 9.00-20.00 pass sen är jag ledig tills på Måndag då kör vi igen. 😉
Men nästa vecka är jag enbart inbokad på två dagars jobb så vi får se hur de slutar. 
 
Så livet består i att jobba, ta hand om hemmet, Zeke, sen där tid finns så umgås jag mycket med syskonbarnen. 
Skulle gärna vilja hinna träffa en kompis som jag jobbat mycket ihop med, men när jag är ledig jobbar hon när hon är ledig jobbar jag men vi båda är rätt fullbokade med jobb.
 
Men jag klagar inte just nu det rullar på rätt fint med allt!
 
#1 - - marianne:

Det var smart att ta bort tillgänglighet ibland, man behöver hinna göra annat än jobba också.....hur kul jobb man än har; )

Svar: Ja jag vill vara lite ledig helger eftersom Oscar är ledig då annars ses vi knappt eftersom vi jobbar mycket båda två. 😛
Erika Pettersson