GnĂ€ll! đŸ˜Ș

IgĂ„r efter att ha jobbat 12 timmar dessutom stress pĂ„ jobbet sĂ„ fick jobba över lite sen stressa till nĂ€sta jobb för att hĂ€mta nyckeln tills idag dĂ„ ingen Ă€r pĂ„ plats o för att slippa hĂ€mta vikarie nyckeln sĂ„ hĂ€mtade jag en pĂ„ plats redan igĂ„r men blev stress dĂ„ jag hann precis till nĂ€sta stĂ€lle innan hon som jobbade behövde Ă„ka ivĂ€g. đŸ˜Ș
 
Detta pÄverkade mig massor igÄr kvÀll kom senare i sÀng Àn vad jag tÀnkt mig!
Vaknade i morse och var helt knĂ€ckt min fot brĂ„kar till tusen jag mĂ„ste kontakta min lĂ€kare! 😑
 
Sen ont i halsen, vÀrk i kroppen, svettas o fryser om vart annat en sekunden vill jag bara duscha iskallt nÀsta bada het som tusan och jag har verkligen inte tid att bli sjuk jag har sÄ mycket jobb framför mig denna vecka och nÀsta vecka sÄ jag har inte tiden för att vara hemma.
 
Det Àr ju inte meningen att oscar ska behöva jobba extra pÄ helger jah mÄste ocksÄ jobba med tanke pÄ vad vi har för inköp pÄ önskelistan sÄ Àr det en hel del som ska sparas undan nu kom vi undan kanon bra med en ny sÀng med tanke pÄ vilken rabatt den hade.
 
Aja jag ska inte gnÀlla och inte snacka pengar, men vem
jobbar inte för pengar? Förut sÄ levde vi lite vi klarade oss bra jag behövde inte jobba sÄ mycket utan vi har haft det bra, men nu har jag iallafall bestÀmt mig för att vi ska köpa ny hundbur/grindar till bilen men vi vet inte om vi ska köpa dessa efter valpen kommit eller före? Men kan sÀga att dom kostar eftersom jag vÀgrar köpa ett billigt mÀrke!
 
Sen Ă€r det annat som vi vill köpa sen ska jag ju eventuellt till Ullared en svĂ€ng eller Oscar ska eventuellt ocksĂ„ med men jag ska vĂ€l Ă„ka Ă€r planen! 😁
Och han ska fundera om han ska med sÄ i november Àr planen o shoppa sönder igen. 
 
Aja nu mĂ„ste jag ivĂ€g o jobba 😓
Jobbar 9.00-12.15 pÄ ena stÀllet sen Àr det brÄttom vidare till en annan arbetsplats o jobba 12.30-16.30! 
Alla p.ass grupper ska ivÀg pÄ stor möte idag men olika tider sÄ vi vikarier Àr rÀtt sÄ uppbokade om man sÀger sÄ.
#1 - - marianne:

Jaha ja.....jobb jobb jobb....
Ska du inte skjuta upp Ullared? Eller nÄgra andra inköp, sÄ du kan ta det lite lugnare med jobb och inte bli sjuk hela tiden?
Nu lÄter jag som en morsa, men tÀnker pÄ dej och vill inte att du ska köra dej i botten p.g.a materiella saker.
Du mÄste vara rÀdd om dej...
kram

Svar: Jo du har mer rÀtt Àn nÄgon annan.Jag pratade med Oscar förut om just din kommentar och han hÄller ju med dig omhan Àr ju pÄ mig ofta att tagga ner, men i hela mitt liv har jag fÄtt backa undan o inte kunna köpa saker pga att jag haft hÀst som kostat massor pengar.

Idag har jag en betydligt bĂ€ttre ekonomi o ingen hobby som kostar minst 3000kr i mĂ„naden Zeke kostar ju i försĂ€kring, mat osv men de Ă€r i inga 3000-4000kr i mĂ„naden. 😏

SÄ jag vill sÄ mycket nÀr jag vill ha nÄgot sÄ kÀmpar jag som en tok jobbar ihjÀl mig o köper de kanske har det med min uppvÀxt o göra att jag nu styr sjÀlv över min ekonomi o jag jobbar o tjÀnar egna pengar.

Men jag ska tagga ner o inte sÀtta sÄn press att vi ska bara si o sÄ mycket i mÄnaden.
Nu fĂ„r vi ny sĂ€ng som Ă€r vĂ€lbehövligt de Ă€r inget spontanköp sĂ„ utan nĂ„got vi prata pm i sĂ€kert ett halvĂ„r o vĂ„ra behöver verkligen bytas ut o efter sĂ€ngen sĂ„ fĂ„r jag tagga ner lite 😊

För vi kommer kunna spara kanske inte fullt sÄ mycket som under denna sommar, men Oscar kör ju fortfarande 100% o jag ska jobba men inte sÄ intensivt varje vecka.

Kram
Erika Pettersson