Måndag & Tisdag 🌧

Veckan startade med jobb inte varje vecka som gör de, men är då tacksam att jag har så mycket bokningar månad för månad. 😊
 
Blev jobb 8.00-14.30 igår & idag 8.00-16.00.
Men är på samma arbetsplats dessa två dagar sen väntas de dygnspass lördag till söndag på ett annat ställe med sovande jour så lördag till söndag väntas 25.5 timmars jobb rätt tufft och både jätteroligt o lite tråkigt eftersom jag börjar 9.00 på lördag o slutar 10.30 söndag. 
Så förlorar mycket tid med Oscar & Zeke, men vi fick ju hela dagar nu i helgen som var. 
 
Och på Torsdag ska vi båda vara ledig för då ska vi fixa o dona lite 😉 ni får se på torsdag.
Så Oscar ska ta semester då eftersom planen var att fixa allt på Lördag, men då måste jag jobba dygn så ja då fick det bli så här i stället helt enkelt.
 
Startade dagen idag (tisdag) med en koppkaffe och lite slapp i sängen efter morgon promenaden med Zeke och innan deg var dags att göra sig helt klart för o åka o lämna zeke sen jobbet. 
 
Åker ca 7.40-7.45 när jag börjar 8.00 eftersom jobbet ligger 2 minuter ifrån Pappa och pappa hämtar alltid zeke vid parkeringen då han går morgonpromenad med texas efter jag lämnat zeke så zeke får två promenader 😁
inte han i mot så länge de inte regnar. 
 
Men nu ska jag fixa sista o dra o jobb.
#1 - - marianne:

Det bästa sätta att starta dagen på...en lugn stund med frukosten.
praktiskt att ha jobbet så nära Zekes dagis; )

Svar: De är otroligt skönt. 👌😁Har haft så nära nu hela våren & hela sommaren så ställer bilen hos pappa går till jobbet perfekt.
Erika Pettersson