MĂ„ndag. đŸ€—

Vaknade o var inte alls utvilad!
Promenad med Zeke runt 7.30 sedan in för att dÀcka i sÀngen igen.
 
PĂ„ förmiddagen idag har jag varit ivĂ€g och fikat hos en vĂ€n/kollaga Emelie & jag jobbade ihop en hel del förr och idag Ă€r vi tyvĂ€rr pĂ„ olika arbetsplatser, men vi hĂ„ller ihop Ă€ndĂ„! 😊
idag blev de en efterlÀngtad fikastund och massor prat.
kÀndes skönt att prata lite med nÄgon annan ocksÄ om hur jag mÄr och har mÄtt jag blev riktigt orolig dÀr ett tag och vi tog mina symtom pÄ allvar, men jag blir trött snabbare Àn tidigare o behöver inte aktivera mig sÄ mycket för o behöva sova sen!
men jag Àr pÄ bÀttringsvÀgen.
 
Men sedan Àr det sÄ mycket saker som hÀnder som jag inte kan skriva om hÀr o dÀr av har bloggen dött en hel del för jag kan inte och framför allt fÄr inte skriva offentligt om vad som hÀnder!
Men jag har sÄ mÄnga fina kollegor bakom mig och har en toppen chef bakom mig och jobben rullar in vikariat stÄr framför mig nu men jag vÀljer o jobba mindre nu av hÀlosjÀl dÀr av mer lediga dagar.
 
Efter att ha varit hos Emelie ville mamma ha sÀllskap till stan vi var dÀr igÄr men nu skulle hon in igen sÄ följde med o fyllde pÄ Äterigen lagret med jul saker vi ska ju julpynta för första gÄngen i mitt & Oscars liv i Är och vi har inte mycket julsaker.
har adventssljusstakar kvar sedan förra Ă„ret annars inget förutom nu nĂ€r det fylls pĂ„. 😁👌
 
TÀnkte nÀr vi fixat klart framöver runt första advent ska ju hinna en svÀng till Ullared först sÄ fÄr ni se hur de blivit.
 
#1 - - Marianne%20:

Det Àr skönt att ha nÄgon att prata med, som lyssnar...
Bra att du valt att trappa ner lite pÄ arbete...
Kram

Svar: Jag var tvungen sen i perioder blir de intensivt med jobba de mÄste ju sÀga och dÄ blir det tufft!BÄde psykiskt & fysiskt, men sen kommer en period dÄ det Àr lugnt igen.

Men jag vÀljer lite mer nu hur mycket orkar jag egentligen o sÀger kroppen ifrÄn finns de inga pengar i vÀrlden som Àr vÀrda som gÄr före hÀlsan.

Kram
Erika Pettersson

#2 - - Marianne:

Äntligen har du kommit till rĂ€tt insikt. ...hihi
Kram

Svar: De tog lite tid 😁😉
Kram
Erika Pettersson

#3 - - Marianne20:

😂😂