Nytt vikariat!!

Det finns en mening med allt och jag tycker ju det är super jobbigt att inte kunna planera mina dagar och mitt liv efter jobb utan det rullar in jobb när man minst anar de och allra helst samma dag den stressen kan nog knäcka många människor.

I morse fick jag ett 13 timmarpass på Söndag bokat och även en bokning på Måndag och sedan har jag en del bokningar efter de, men nu fick jag ett samtal idag om jag vill ha ett vikariat ifrån 29 maj till 25 juni på 94% på ett ställe där jag jobbat inte jättemycket kan jag inte påstå, men man kommer snart in i rutinerna bara man får jobba på. :)

Självklart tackade jag ja till detta så nu har jag vikariat ifrån 29 maj till 9 augusti som det ser ut just nu.
Detta nya på 94% är ifrån 29 maj till 25 juni sedan 27 juni går jag på mitt sommarjobb och då blir det inte här jag ska jobba utan på andra ställen, men bara kunna andas ut vetskapen om att jag också kommer dra in en fet lön varje månad känns otroligt bra.

Skickade omgående till lillsyrran att boka ullared nu för tusan för nu har jag snart schema för hela sommaren.
Vi har ju planerat ullareds resa oavsett om jag hade fått detta vikariat, men nu känns det mer som vi snart snart kan boka ett datum för nästa vecka har jag alla papper, scheman allt hemma och vet ni vad detta innebär det innebär att jag kliver framåt på LAS listan med stormsteg!

Med tanke på att jag haft massor jobb under 2017 som det varit hittills och bara på dessa månader som gått haft två längre vikariat och då är inte sommaren med räknat.

Det finns en gud i himlen.
Tack!!

Nu ska jag stressa vidare då jag har ett besök inbokat hos frissan nu 14,30 och måste åka. :D