Jag räcker inte till!

Ikväll är ingen bra kväll jag vill dra täcket över huvudet o låta tårarna fortsätta rinna för jag räcker inte till åt alla.
Jag orkar inte ställa upp hela tiden jag orkar inte höra allt gnäll och tjafs ifrån alla.
 
Denna vecka har inte inneburit så många timmars jobb men utöver jobb har de inneburit mycket annat eftersom det alltid är så att det alltid är vissa personer som ska fixa o dona.
 
Igår var vi iväg ifrån 9.15-15.30 ca hemma till 17.00 sen iväg igen för att grilla sen hem o däcka i soffan intensiv dag med andra ord och i denna värme dessutom tar krafterna slut fort.
 
I morse vakna jag med huvudvärk men var bara ta en morgon promenad med Zeke sedan börja städa hemma, sedan baka & fixa hemmagjord dressing och runt lunch iväg till syrran o hjälpte till o fixa pastasallad och jag hade bakat och tagit med mig då vi skulle fira henne 30 års dag.
 
Sedan var det bara iväg hem en kortis för att sedan åka iväg och hjälpa mamma att hämta hem ett nytt skrivbord så klockan är nu över halv 8 och vi har inte hunnit få i oss kvällsmat, men så går de när man föredrar o vila de få timmarna man är hemma.
 
Fick höra idag att jag borde tagga ner o jobba då jag blir utbränd men är det något jag aldrig skulle göra är de att sluta jobba eller dra ner på onsdag går jag på 100% så då blir det ännu mera jobb. 👌
Jag älskar mitt arbete och skulle aldrig sluta jobba eller tagga ner.
 
Tur jag har mina älskade grabbar som finns där för mig dag som natt ❤️
 
Nu ska jag inte göra annat än jobba samt umgås med Oscar & Zeke så får vi se om någon månad kanske man kan umgås med andra för jag tror det behövs en lång paus för allt är så infekterat nu och allt började för över ett år sedan pga en person och irritationen över honom o hans sätt mot familjen har påverkat oss alla. 
#1 - - Anita:

Oj, glöm inte ta det lugnt emellanåt...! Kramiis

Svar: Nu har jag bestämt mig att fokusera endast på jobb o där i mellan tillbringa tid hemma mina lediga dagar 😊Behöver egentid o tid med min lilla mini familj Oscar & Zeke också.

Kramis
Erika Pettersson