Onsdag

Idag finns det tyvärr inte mycket att skriva om har haft en bra dag, men helskotta vad trött jag varit. 😴
Trots ett ganska normalt pass på jobbet mellan 7.00-14.30 så tog de på krafterna. 
 
Kroppen värker dessutom har sån värk i lederna samt hade sovit skit dåligt i natt tror jag bär på något i kroppen, men jag kämpar på även om jag var lite korkadför jag gör mitt ordinarie pass 7.00-14.30 i morgon sedan börjar jag igen 15.00 till 19.00 på annat ställe då jag ska hoppa in extra hos en annan några timmar! 🙈
 
Så 11,5 timmes pass väntar imorgon, men de ska väl gå bra de också! 😉
Har en ledig helg framför mig som de ser ut nu så körde igång med en lite lugnare vecka. 
#1 - - Marianne :

Hur har det gått med medicinen? Har ni hittat rätt dos eller kan det vara det som gör dej trött och ger ledvärken?
Du får lägga dej i ett hett bad efter passen i morgon...

Svar: Ledvärken har blivit betydligt bättre än innan, men tyvärr kommer den tillbaka då o då men inte lika intensivt som innan tidigare var de var o varannan dag, men nu är de typ någon dag i veckan ibland mer sällan så de är jag glad för! 😊Har ju haft ledvärk i så många år o folk förstod inte mig hur kan du vara så ung o ha sån värk? Men de gick inte röra mig när värken var som värst!

Tröttheten är de något skumt med jag blir piggare i perioder som förra veckan orkade jag jobba på ordentligt denna vecka är de tufft men vi ska ju följa upp dosen av medicinen i juni/juli, men som alla säger de kan ju ta ca ett år innan man är tillbaka på banan igen.

Är mindre deprimerad mer glad o sånt nu för tiden också. 😊👍
Men pratade med en på Apoteket sist som sa att jag inte får ta medicin ihop med mjölkprodukter och detta har ingen upplyst mig om innan tydligen slår de ut effekten av medicinen så kan vara därför den inte gjort nytta!

Nu tar jag den ihop med vatten på morgonen väntar ett tag innan jag dricker kaffe med mjölk i, äter frukost osv så den hinner göra nytta.
Ska ta en ny läkarkontakt igen redan nu i veckan mest för rådfrågning då jag undrar lite över om vi ska prova o höja dosen för hon på Apoteket sa att jag pt extremt liten dos o sa att normal dosen är högre o de krävs lite högre för o må bättre men ska rådfråga :)
Erika Pettersson

#2 - - Christer Holm:

Tack för kommentaren..
Svar : Klart vi kunde och självklart letar vi hela tiden, men det tar sin tid att hitta då vi gärna vill ha något som passar oss båda.

Hoppas din torsdag blir bättre än din onsdag.. :)

Svar: Okej stort lycka till! 😎
Erika Pettersson

#3 - - marianne:

Ok, ja det tar förstås lång tid sånt där, har du backontrack till dej själv? Jag sover med vantar på ibland och använder strumporna väldigt mycket, just nu är knäskydden på nästan dygnet runt...osv, prova?
Men vad konstigt att ingen sagt något om mjölkprodukterna?! Står det inget i bipacksedeln heller om det? Har du inte googlat på medicinen tycker jag du ska göra det...det kanske dyker upp annat som ingen berättat...
kram

Svar: Har läst den där bipacksedeln och en hel del kan påverka och jag tänker ofta på de, men mjölkprodukter visste jag inte.
Väntar på att vårdcentralen ska ringa troligtvis kommer tröttheten av annat men vill ändå prata med min läkare kanske behöver några tabletter o sova på om nätterna en period så man kommer in i rätt sömnrytm för jag vaknar ca 5-6 gånger per natt mellan 23.00-6.00 :(
Erika Pettersson