Ny arbetsvecka

Jag har nog aldrig under mina fyra år varit med om sånt kaos som det varit Måndag & Tisdag på jobbet jag är helt slut idag psykiskt, men i morgon kommer chefen till jobbet och jag hoppas flera frågetecken reder ut sig då.
 
Inte nog med att allt är rörigt o massor frågetecken så har fått världens tuffaste schema jag bad om höga procent men vi snackar ett schema ingen skulle vilja köra.
 
Under vecka 31 jobbar jag Måndag, Tisdag, Torsdag, Fredag,Lördag & Söndag var helgen innebär 13 timmar båda dagarna. 
Sammanlagt 49 timmar ca Måndag till Söndag
 
Startar vecka 32 med ett 13 timmars på måndagen och ett 7,5 timmes pass på tisdagen så kobbar alltså fredag till tisdag med 13 timmar tre dagar i rad.
Ledig en dag sedan jobbar jag återigen torsdag, fredag, lördag & söndag. 
Sammanlagt 59 timmar ca 
 
En normal arbetsvecka är ca 40 timmar om man kör 100% och då låtar inte 9 timmar så mycket mer det är inte de som är tufft kör gärna 59 timmar eller 49 timmar men köra 13 timmar tre dagar i rad och efter sista 13 timmarspasset kör man 7.00-14.30 på tisdagen sen ledig onsdagen sen kör man torsdag till söndag.
 
Klart detta är tufft med så långa pass och vi sitter ju inte direkt stilla o glor på jobbet heller o inte gör något vi är ute o far en hel del ju. 🤔
 
Aja jag har pratat med chefen o allt är i sin ordning men jag kör detta är endast två veckor av augusti snacka om väldigt underbara löner juni, juli, augusti & september. 😁😉
 
Men jag kommer vara slutkörd.. 😴
 
#1 - - Marianne :

Oj.. .men som sagt, det blir bra lön och som jag förstår så är detta en begränsad period...sommarschema?
Jag har också en tuff månad framflr mej, men det känns nödvändigt för att få det att gå ihop i sommar...

Svar: Jo det är en begränsad period som tur är. 😊Bara bita ihop och kämpa igår slockna jag på soffan hemma vilket var skönt som tusan.
Men vila jobba o vila typ får man göra.
Erika Pettersson

#2 - - Marianne:

Du får planera för en skön höstsemester så länge 😊

Svar: Blir en tripp till Ullared sista helgen i juli de ser jag verkligen fram i mot 😊
Erika Pettersson

#3 - - Marianne:

Ullared? Då åker ni nästan förbi här....;)

Svar: Japp vi brummar neråt till Ullared den 29e juli o hem 30e blir bar jag & lillsyrran som åker får inte med Oscar 😏Han pallar inte säger han haha😂
Men Aja jag kan shoppa vad jag vill ✌️😁
Erika Pettersson