Woho!!😁

Sådär då har man jobbat klart för idag och nu är man ledig till måndag eftermiddag vilket känns riktigt skönt.
 
Klockan är 14.45 slutade 14.30 idag ska handla lite med Oscar, motionera Zeke, kanske hitta på något vi får se vad resten av eftermiddagen/kvällen erbjuder vad orken tillåter.
 
I morgon bitti runt 8.00-9.00 ca åker jag & lillsyrran till Ullared vilket ska bli så jäkla skoj jag älskar ju att shoppa så ja vi har längtat tills denna helg!
 
Tillbaka hemma igen söndag kväll så vi ska bo på en liten gård tror jag de var som hyr ut jättefina rum, frukost ingår o allt 15 minuters bilresa ifrån Ullared (själva köp stället då) så ja de ska bli nice! 😁😍
 
Oscar har jag försökt övertala flera gånger o följa med då pappa kunde ha Zeke men han fortsatte vägra annars kunde vi ju bokat om rummet men han totalt vägrar följa med!
Han pallar ju knappt o gå i stan när de är mycket folk och Ullared är ju värre. 😂
#1 - - Marianne:

Trodde bi hyrt stuga, men rum med frukost är ju så mycket bättre, de som bor i krokarna kan göra sej en extra hacka om de har plats.

Att du älskar att shoppa är ju ingen överraskning haha

Svar: Nej stugorna var upptagna detta är bread and bread så bor i typ en jätte stor stuga där dmed 5 rum,Två vardagsrum, två toaletter, kök osv :)
Erika Pettersson

#2 - - Marianne:

Delar ni med absea då eller har ni hela själv?

Svar: Badrum, kök, vardagsrum delade man på om man ville se tv.
Men vi var knappt på rummet vi kom dit runt 18.00 lämna våra saker, åkte iväg igen o käkade på en pizzeria och sen tillbaka runt 20.00 tog en dusch efter dagen sen vid 21.00 så kolla vi film en timme sen somna iallafall jag. 😛😂

Sen upp o åt frukost i köket eftersom de ingick frukost sen iväg igen funkade fint o var billigt 😁
Erika Pettersson