Mer nytt 💻

Idag har vi varit till stan då dom kör sommarrea på mediamark och Oscar hade spanat in nya hörlurar till telefonen så när han reser till & från jobbet vill han kunna lyssna på radio, musik osv utan o höra ljud utifrån så han kollade på ett par plattan hörlurar som han ville köpa.
Det blev ett köp 😁
 
Under ett års tid har jag tjatat att jag vill ha en 2 i 1 dator hade tänkt köpt en tidigare, men det blev aldrig så o efter att jag backade o inte köpte en när jag hade tänkt har de fått vara.
 
Tills jag träffade Oscar han vill ju ge mig eller att vi köper de man vill ha och han är ingen sån som ska du ha ska den kosta 10.000 annars är det bara skit utan köp de du blir böjd med så blir han lycklig och jag med!
Denna sa domi butiken var bra speciellt för mig som inte ska göra något avancerat med den.
blir att blogga, läsa bloggar, kolla youtube, se serier/filmer för inte alltid jag startar tvn för de tycker de är mysigt med mörkt rum o bara en mindre skräm lyser upp lite. 
 
IDAG KÖPTE VI DEN 💻😁
En 2 i 1 dator ifrån mediamark jag blev så nöjd o så glad äntligen.
 
Nu kanske man har inspiration att blogga mer framöver än bara via telefon o enstaka gånger via datorerna eftersom ena är uppkopplad till tv på heltid o stationärna sitter oftast Oscar vid eller så orkar jag inte starta den för jag vill helst ligga i sängen/soffan o glo medans jag bloggar. 
 
Man kan ju ta bort tangetbordet och då blir de en surfplatta 😍