Kidnappa barnen 😁❤️

Tanken idag var att Emma & tvillingarna skulle kommit till oss på fika på förmiddagen men då Emma ligger hemma i närmare 40 graders feber så skoja jag igår o sa dumpa ungarna här några timmar.
 
Sagt & gjort Emma skrev idag att ni kan hämta dom sen om ni vill för dom är hemma hela familjen idag pga sjukdom så barnen är frisk men inte på dagis.
Så jag & Oscar åkte dit o byte bil eftersom vi inte har bilbarnstolar i våran o deras är ej flyttbara jo om man vill lägga ner flera timmar på o byta till våran bil 😉
 
Sen blev de att hämta upp Viktoria för att vi skulle åka till Mamma och o ta en fika då Viktoria bakat snickerskaka igår.
 
Barnen var pigg & glada de är aldrig några problem med dom där två en del barn blir ju orolig när mamma & pappa inte är med ängsliga de kanske kommer, men vinka glatt hejdå när vi gick!
 
Fika & massa lek så var de två trötta barn som fick åka hemåt efter ca 1.5 timme.
 
Nu har vi fixat lunch, ätit, druckit kaffe o jag ska vila en halvtimme innan de väntas jobb för min del kör em/kvällspass idag. 😴
#1 - - Marianne :

Det är lättsamt med så trygga barn, jag tror barn behöver kontakt med många, men samma, vuxna så de lär sej att vara trygga med andra än föräldrarna...min åsikt!

Skönt att få en stunds vila när man har hög feber, det är inte lätt med små barn när man inte orkar med sej själv ens.

Kram

Svar: Dessa två är ju vana att var bland andra sen dom födes in princip 😁Vilket märks tydligt på dom i jämnfört med andra barn i släkten.

Igår så hämtade vi dom o båda sov bär Alwa vakna så de föesta hon gjorde var att hon skulle krama sin bror.

Wiggo han gick o hämta Alwas napp när han ändå hämta sin o han till syrran man ser verkligen ett speciellt band mellan dom två!

Dom älskar o vara på dagis aldrig gråt & skrik jo när dom ska hem 😂🙈
Wiggo han blir så förbannad när Emma hämtar dom tidigt redan halv 3 vissa dagar för hon hämtar
Dom direkt efter jobbet annars för dom ganska lite tid ihop hemma men Gud han skulle kunna bo på dagis 😂

Så skönt o se hur lätta dom är och att dom är trygga utan mamma & pappa!
Erika Pettersson