Känslig! 😢

Igår & idag har jag brutit ihop i tårar.
Oscar frågade vad det är varför jag är så upprörd & gråter från ena sekund till andra, men jag vet inte faktiskt själv vad det är.
 
Jag jobbade fredag till måndag det var en enormt tuff jobbhelg eftersom man jobbar ensam 13 timmar två dagar i rad enda hjälp man får är hemtjänsten som kommer två fasta tider på dagen, men det är korta stunder!
Jag älskar denna arbetsplats det känns som jag hittat hem tackvare den som om det är så här det ska vara liksom.
 
Men jag har ett enormt tufft schema och jag får höra det är bara en kort period vad spelar det för roll? Jag vill inte gå in i väggen bara för att jag ska kämpa i några månader en dag - ibland två dagar kan knäcka en speciellt nu närvi haft det skit tufft i helgen.
 
Man slutar 21.30 börjar igen 8.30 det dröjer till runt midnatt innan jag somnar o ska upp igen skapligt, Aja man ska inte gnälla man har ju iallafall ett bra jobb men ändå! 
 
I morgon är det dags igen 8.00-21.00 13 timmar o haft en ledig dag förvisso är jag ledig i helgen o har något roligt att se fram i mot. 😁
 
Men sånt här schema kör jag aldrig igen gärna 100% men  det går fördela arbetspassen bättre dom har gjort ett jätte knasigt schema, men men.
 
Trött som jag vet inte vad så har jag sovit av o till på soffan ikväll och tog sen en dusch o nu har jag lagt mig för att sova!
Bästa Oscar som har semester sköter det mesta kring Zeke ❤️ Ikväll tog vi en gemensam mysig promenad alla tre. 
 
Godnatt!
#1 - - Marianne :

Klart du gråter...du är ju helt slut, då blir det så...
Det är bra att du börjar lära dej att säga nej, det är ingen som tackar dej för du kör dej själv i botten....jag hade också svårt förr, fick alltid dåligt samvete om jag inte kunde när jag blev tillfrågad, men nu har jag lärt mej, jag tar extra pass då jag själv vill...

Ullared...hem på söndag? Har du kollat vägen?
Åker ni över Gisslaved är det ca 4 mil från mej ;)

Kram

Svar: Ja jag orkar inte mina ordinarie pass plus att jag inte är vidare trevlig hemma när jag är så trött så det går ut över Oscar framför allt, men han är en ängel o förstår att de är tufft nu!
Men snart är ju augusti över också o då är det bara kämpa på tills dess sen vet vi ju inte hur något blir med jobb.
Så vi får se 😎

Syrran hade kollat o vet vilken väg vi ska ta men jag glömde fråga hon sa bara vi ska ta den vägen jag brukar åka hon har ju åkt en hel del mer än mig men jag tappa o fråga vägen gör de sen!!😁😉
Erika Pettersson

#2 - - Marianne:

Det går alltid ut över familjen tyvärr, bland andra håller man masken...
Sånt tär på förhållandet men tur det bara är fetta schema över sommaren....var rädd om er <3

Ja du ser ju annars när ni åker ner på lördag ;)

Svar: Jo de gör ju de!Men jag försöker o hålla mig i skinnet hemma, men kunde inge fått tag i någon bättre Oscar säger alltid när jag säger om du inte lämnat mig efter dessa tuffa veckor med mitt humör då jäklar klarar du allt så säger han jag skulle aldrig lämna dig för jag står ut o jag förstår dig och man lämnar inte sin livs stora kärlek 😁😍👌

Han får mig verkligen o kämpa 😎
Ja precis
Erika Pettersson